Гарячий шоколад з «Kinder»
(покроковий рецепт з фото)
Моя дитина купує "кіндер" тільки заради іграшки. Зазвичай повний холодильник половинок від яєць. З них можна подати ось такий десерт.
Шоколад"Kinder" треба розтопити в молоці, потім додати крапельку ванілі, кілька пелюсток мигдалю, для загустіння крохмалю, заварити і подати.
- Половинки яєць "кіндер" - 6 штук
- Молоко - 700 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль кукурудзяний - 1 Ст. Ложка
- Ваніль - За смаком
- Мигдальні пелюстки - 50 грам
У каструлі закип'ятити молоко.
Підготуйте "кіндер" .
Половинки яєць помістіть в гаряче молоко. Розмішайте і дайте розійтися шоколаду.
У масу додайте ваніль (кілька крапель).
Додайте какао і розмішайте. Маса повинна стати однорідною.
2-3 ст. Ложки холодного молока (я відібрала з каструльки і остудила) змішайте з крохмалем. Тепер цю суміш влийте в гаряче молоко. Маса завариться і стане гущі.
У кожну чашку помістіть кілька шматочків мигдалю (пелюсток).
Влийте гарячий шоколад і посипте його пелюстками. Подайте відразу до столу.