Гарячий шоколад з бананом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 15 хв.
Чи знали ви, що спочатку шоколадом називали тільки напій на основі какао-бобів? І тільки в кінці 18 століття йому стали давати звичне нам найменування. Але в будь-якому випадку ми його любимо і цінуємо.
Опис приготування:
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати гарячий шоколад з бананом, якщо ви до цього часу його не робили. Банан завжди добре поєднувався з солодким смаком головного інгредієнта. А молоко стане основою для цього напою. Подавайте його в холодну пору року, і тоді ви точно зігрієтеся. Печеньки під гарячий шоколад точно підійдуть.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Шоколад - 100 грам
- Банан - 1 штука
- Кориця мелена - 0, 25 чайних ложки
- Ванілін - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор білий - За смаком
1. У сотейнику доведіть до кипіння молоко з шматочками шоколаду.
2. Потім на повільному вогні варите молоко, постійно заважаючи, до розчинення шоколаду.
3. Потім додайте корицю, сіль і цукор за смаком.
4. Тепер з'єднайте в міксері разом банан з шоколадною сумішшю. Гарячий шоколад готовий! Насолоджуйтесь!