Рецепт Гарбузовий суп з нутом фото

Гарбузовий суп з нутом
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня , Марокканська кухня
Овочі , Бобові , Гарбуз
ПП рецепти , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Цей ароматний суп відмінно наситить вас і підніме настрій своїм яскравим виглядом і неповторним смаком. Готується легко, але не дуже швидко. Блюдо для тих, хто постить і намагається правильно харчуватися.

Опис приготування:

Яскравий і ароматний суп як не можна краще підходить для холодної пори року. Вони, хто дотримується посту або намагається харчуватися корисно і правильно, напевно оцінять набір інгредієнтів, з яких приготовлений суп. Отже, перед вами рецепт, в якому розказано і показано, як приготувати гарбузовий суп з нутом. Готуємо!


  • Гарбуз - 300-400 грам
  • Гайка - 150 грам
  • Морква - 1/2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Перець болгарський - 1/4 штуки
  • Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Базилік - 1-2 Щепоток (сушений)
  • Зелень петрушки - 1-2 Щепоток
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
гарбузовий суп з нутом - фото крок 1
Сухі зерна нуту замочити в холодній воді на ніч.
гарбузовий суп з нутом - фото крок 2
Потім ретельно промиємо нут, заливаємо холодною водою і варимо до готовності. Посолити горох практично в кінці варіння.
гарбузовий суп з нутом - фото крок 3
Підготуємо овочі. Гарбуз у мене очищена і заморожена. Очистимо цибулю, морква і часник.
гарбузовий суп з нутом - фото крок 4
Моркву натираємо на крупній тертці, цибуля і болгарський перець нарізаємо дрібними кубиками. Часник наріжемо якомога дрібніше.
гарбузовий суп з нутом - фото крок 5
Обсмажуємо на оливковій олії цибулю, морква і болгарський перець. Дуже зручно обсмажувати в тій же каструлі, в якій будемо готувати суп.
гарбузовий суп з нутом - фото крок 6
Коли овочі стануть м'якими, додамо часник і обсмажити 1-2 хвилини.
гарбузовий суп з нутом - фото крок 7
Додаємо до обсмаженою овочам сворення нут і гарбуз. І доливаємо води стільки, скільки вам хочеться, адже суп можна приготувати густим, а можна і пожиже.
гарбузовий суп з нутом - фото крок 8
Після того, як суп покипит хвилин 15, додамо за смаком сіль, базилік, петрушку і чорний перець. Варимо ще хвилини 3-4.
гарбузовий суп з нутом - фото крок 9
І ось суп готовий. Можна подрібнити його блендером в пюре, а можна подавати і в такому вигляді.

Схожі рецепти