Гарбузове вафлі
(покроковий рецепт з фото)
М'які, ароматні і дуже смачні гарбузові вафлі. Ідеальне блюдо для осінніх сніданків! Сам смак гарбуза в вафлях ледь вловив, тому це відмінний спосіб замаскувати корисний овоч для прівереда.
Докладніше, як приготувати гарбузові вафлі, я розповім нижче. Гарбузове пюре можна приготувати самостійно, або купити готове. У його складі не повинно бути солі. У тісто ще можна додати дрібно порубаний волоський горіх.
- Борошно - 120 грам
- Гарбузове пюре - 60 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Молоко - 130-150 мілілітрів
- Лимон - 1/3 штуки
- Обкладинка - За смаком
- Імбир - За смаком
- Мускатний горіх - 1 щіпка
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте всі сухі інгредієнти.
Гарбузове пюре розведіть в молоці, додайте цедру лимона і 1 ст.Л. Лимонного соку. Приправте імбиром, корицею і мускатним горіхом.
З'єднайте сухі і рідкі інгредієнти разом. При необхідності підливайте ще молока, тісто має вийти текучим, але не дуже рідким.
Випікайте вафлі в змащеній формі приблизно 10 хвилин.
Гарбузове вафлі готові, смачного!