Рецепт Гарбузове вафлі фото

Гарбузове вафлі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гарбуз
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Вафлі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

М'які, ароматні і дуже смачні гарбузові вафлі. Ідеальне блюдо для осінніх сніданків! Сам смак гарбуза в вафлях ледь вловив, тому це відмінний спосіб замаскувати корисний овоч для прівереда.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати гарбузові вафлі, я розповім нижче. Гарбузове пюре можна приготувати самостійно, або купити готове. У його складі не повинно бути солі. У тісто ще можна додати дрібно порубаний волоський горіх.

  • Борошно - 120 грам
  • Гарбузове пюре - 60 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Молоко - 130-150 мілілітрів
  • Лимон - 1/3 штуки
  • Обкладинка - За смаком
  • Імбир - За смаком
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
гарбузове вафлі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
гарбузове вафлі - фото крок 2
Змішайте всі сухі інгредієнти.
гарбузове вафлі - фото крок 3
Гарбузове пюре розведіть в молоці, додайте цедру лимона і 1 ст.Л. Лимонного соку. Приправте імбиром, корицею і мускатним горіхом.
гарбузове вафлі - фото крок 4
З'єднайте сухі і рідкі інгредієнти разом. При необхідності підливайте ще молока, тісто має вийти текучим, але не дуже рідким.
гарбузове вафлі - фото крок 5
Випікайте вафлі в змащеній формі приблизно 10 хвилин.
гарбузове вафлі - фото крок 6
Гарбузове вафлі готові, смачного!

Схожі рецепти