Рецепт Гарбузове різотто фото

Гарбузове різотто
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Крупи , Гарбуз , Мал
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Різотто з морепродуктами або грибами - це два найпопулярніших види цієї страви. Сьогодні пропоную зробити інший варіант цього популярного гарячого блюда, як приготувати гарбузове різотто.

Опис приготування:

Використовуйте рис «Арбор», він спеціально призначений для різотто. Він забезпечить вам ідеальну консистенцію страви. Подавати різотто варто гарячим, можна прикрасити тертим сиром або зеленню. Для гарбузового різотто можна використовувати мускатну гарбуз або звичайну. Тут її потрібно заздалегідь підготувати в двох варіаціях: пюре і шматочками.

  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Червоний перець - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рис «Арбор» - 2 склянки
  • Біле вино - 1 Склянка
  • Бульйон курячий - 6 склянок
  • Гарбузове пюре - 1 Склянка
  • Гарбуз шматочками приготована - 340 грам
  • Пармезан тертий - 3/4 склянки
  • Зелень - За смаком
гарбузове різотто - фото крок 1
1. Наріжте невеликими кубиками цибулю і перець, измельчитечасник.
гарбузове різотто - фото крок 2
2. У сковороді розтопіть вершкове масло і додайте овочі, посоліть і обсмажуйте близько 3 хвилин.
гарбузове різотто - фото крок 3
3. Викладіть рис і перемішайте, обсмажуйте його 2-3 хвилини.
гарбузове різотто - фото крок 4
4. Підігрійте курячий бульйон і тримайте його на слабкому вогні.
гарбузове різотто - фото крок 5
5. Влийте вино до рису і пару половников бульйону, перемішайте і готуйте на слабкому вогні, не накриваючи кришкою, щоб википіла вся рідина.
гарбузове різотто - фото крок 6
6. Додайте готове гарбузове пюре і ще пару половников бульйону.
гарбузове різотто - фото крок 7
7. Коли рідина майже випарувалася, а якщо провести ложкою, то розділова смуга добре видна, влийте 1 Polovnik. Коли він википить, додайте бульйон.
гарбузове різотто - фото крок 8
8. Спробуйте рис на готовність, якщо він сируватий, додайте 0, 5 склянки окропу, викладіть в сковороду нарізану шматочками і приготовлену гарбуз.
гарбузове різотто - фото крок 9
9. Натріть на дрібній тертці сир і викладіть його в сковороду, посоліть і поперчіть за смаком, наріжте дрібно шавлія і викладіть його до рису.
гарбузове різотто - фото крок 10
10. Розкладіть різотто по тарілках і відразу подавайте до столу, можете прикрасити трохи сиром і шавлією.

Схожі рецепти