Гарбузове мафіни
(покроковий рецепт з фото)
Солодка і яскрава гарбуз часто стає головним інгредієнтом випічки. Мої діти їдять її тільки в цьому виді. Сподіваюся, вони отримають хоч трохи користі. Але смак безсумнівно вийшов приголомшливим! перевірте!
Вивчіть, як приготувати гарбузові мафіни, які підійдуть для вегетаріанців. Вони зроблені на соєвому молоці. Випічка стане хорошим різноманітністю під час Посту. А якщо ви хочете зробити рецепт дієтичним, то замість звичайної борошна використовуйте цельнозерновую або вівсяну.
- Борошно пшеничне - 400 грам
- Молоко - 300 мілілітрів (соєва або мигдальне)
- Оливкова олія - 70 мілілітрів
- Цукор - 50 грам (коричневий)
- Гарбузове пюре - 200 грам
- Ізюм - 100 грам
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Насіння льону - 1 Ст. Ложка (порошок)
- Насіння соняшника - 1, 5 Ст. Ложки
- Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
- Імбир - 1 Чайна ложка (сухий)
- Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки (мелений)
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Вода тепла - 3 Ст. Ложки
- Ванілін - 0, 5 чайних ложки

Для початку з'єднайте сухі інгредієнти для тіста. Борошно з'єднайте з содою, розпушувачем, крохмалем, сіллю, імбир, мускатним горіхом і корицею.

Окремо перемішайте воду з лляним порошком. Додайте до суміші молоко, олія, цукор, пюре і ванілін.

Потім збийте масу до єдиної консистенції, найкраще блендером.

Далі перемішайте разом борошняну масу і молочну.

Потім в тісто всипте насіння і промиті родзинки. Ще раз перемішайте масу.

Тепер розподіліть тісто по формах. Духовку розігрійте до 190 градусів.

Випікайте маффіни протягом 25 хвилин. Остудіть і подавайте. Приємного чаювання!