Гарбуз фрі
(покроковий рецепт з фото)
Майже кожен з нас пробував картопля фрі, та й вдома його багато хто робив. Але ж не тільки цей овоч може отримати такий смак і хрустку скоринку? Давайте спробуємо що-небудь новеньке!
Цього разу я розповім вам про те, як приготувати гарбуз фрі. Пікантний смак з м'якою серцевиною і апетитною скоринкою. З приправами можете пограти на свій розсуд. Блюдо підійде як гарнір для запеченої курочки або риби в клярі. Також подавайте часниковий соус або кетчуп.
- Гарбуз - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Трави сушені - 0, 5 чайних ложки
Гарбуз почистіть, видаліть насіння і наріжте її скибочками.
Гарбуз викладіть в глибоку посуд. Додайте сіль, подрібнений часник, трави і масло. Все перемішайте.
Далі викладіть скибочки на деко з пергаментним папером. Духовку розігрійте до 180 градусів.
Запікайте гарбуз фрі 10-13 хвилин, а потім збільште температуру до 200 градусів. Готуйте гарбуз ще 4 хвилини. Смачного!