Рецепт Гарбуз фрі фото

Гарбуз фрі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гарбуз
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри , Гостре
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 30 хв.

Майже кожен з нас пробував картопля фрі, та й вдома його багато хто робив. Але ж не тільки цей овоч може отримати такий смак і хрустку скоринку? Давайте спробуємо що-небудь новеньке!

Опис приготування:

Цього разу я розповім вам про те, як приготувати гарбуз фрі. Пікантний смак з м'якою серцевиною і апетитною скоринкою. З приправами можете пограти на свій розсуд. Блюдо підійде як гарнір для запеченої курочки або риби в клярі. Також подавайте часниковий соус або кетчуп.

  • Гарбуз - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Трави сушені - 0, 5 чайних ложки
гарбуз фрі - фото крок 1
Гарбуз почистіть, видаліть насіння і наріжте її скибочками.
гарбуз фрі - фото крок 2
Гарбуз викладіть в глибоку посуд. Додайте сіль, подрібнений часник, трави і масло. Все перемішайте.
гарбуз фрі - фото крок 3
Далі викладіть скибочки на деко з пергаментним папером. Духовку розігрійте до 180 градусів.
гарбуз фрі - фото крок 4
Запікайте гарбуз фрі 10-13 хвилин, а потім збільште температуру до 200 градусів. Готуйте гарбуз ще 4 хвилини. Смачного!

Схожі рецепти