Рецепт Галушки зі свининою фото

Галушки зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Борошно , М'ясо , Овочі , Свинина , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Давно забутий рецепт, який родом з Білорусі. Цікаво? Тоді пропонуємо дізнатися, як приготувати галушки зі свининою. Вони виходять дуже ситними, ароматними, ніжними і просто тануть у роті.

Опис приготування:

Сучасні господині дуже рідко роблять таке блюдо, а ось в селах і селах на столах його можна зустріти частіше. Замість свинини можна додавати всередину курку і яловичину, гриби та інші овочі. Подають галушки зі сметаною, піджаркою, зеленню і овочами. Таке блюдо стане цікавим доповненням до столу, а також порадує своїм незвичайним смаком.

1. Картоплю чистимо і варимо до повної готовності. Зливаємо воду і робимо пюре, солимо і перчимо до смаку, додаємо 3 жовтка і борошно, вимішуємо тісто. Скачує його ковбаскою, нарізаємо на шматочки.

2. М'ясо миємо і рубаємо ножем на дрібні шматочки, цибулину чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. На сковороді з додаванням соняшникової олії обсмажуємо спершу цибулю, після чого додаємо свинину, солимо і перчимо.

3. Руками з нарізаних шматочків тесту робимо кола, всередину кладемо начинку і загортаємо щільно, щоб не випала начинка. Теж саме робимо з іншими шматочками.

4. На вогонь ставимо каструлю з водою, солимо. У киплячу воду відправляємо кульки на 6-7 хвилин, після чого відразу виймаємо шумівкою. Готові галушки змащуємо маслом і подаємо з зеленню і тонко порізаним перцем.

Тепер ви знаєте, як приготувати галушки зі свининою. Смачно і ситно! рекомендую.


  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Свинина - 200 грам
  • Перець і сіль - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 10 штук
  • Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
Сучасні господині дуже рідко роблять таке блюдо, а ось в селах і селах на столах його можна зустріти частіше. Замість свинини можна додавати всередину курку і яловичину, гриби та інші овочі. Подають галушки зі сметаною, піджаркою, зеленню і овочами. Таке блюдо стане цікавим доповненням до столу, а також порадує своїм незвичайним смаком.

1. Картоплю чистимо і варимо до повної готовності. Зливаємо воду і робимо пюре, солимо і перчимо до смаку, додаємо 3 жовтка і борошно, вимішуємо тісто. Скачує його ковбаскою, нарізаємо на шматочки.

2. М'ясо миємо і рубаємо ножем на дрібні шматочки, цибулину чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. На сковороді з додаванням соняшникової олії обсмажуємо спершу цибулю, після чого додаємо свинину, солимо і перчимо.

3. Руками з нарізаних шматочків тесту робимо кола, всередину кладемо начинку і загортаємо щільно, щоб не випала начинка. Теж саме робимо з іншими шматочками.

4. На вогонь ставимо каструлю з водою, солимо. У киплячу воду відправляємо кульки на 6-7 хвилин, після чого відразу виймаємо шумівкою. Готові галушки змащуємо маслом і подаємо з зеленню і тонко порізаним перцем.

Тепер ви знаєте, як приготувати галушки зі свининою. Смачно і ситно! рекомендую.

Схожі рецепти