Галушки зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Давно забутий рецепт, який родом з Білорусі. Цікаво? Тоді пропонуємо дізнатися, як приготувати галушки зі свининою. Вони виходять дуже ситними, ароматними, ніжними і просто тануть у роті.
Сучасні господині дуже рідко роблять таке блюдо, а ось в селах і селах на столах його можна зустріти частіше. Замість свинини можна додавати всередину курку і яловичину, гриби та інші овочі. Подають галушки зі сметаною, піджаркою, зеленню і овочами. Таке блюдо стане цікавим доповненням до столу, а також порадує своїм незвичайним смаком.
1. Картоплю чистимо і варимо до повної готовності. Зливаємо воду і робимо пюре, солимо і перчимо до смаку, додаємо 3 жовтка і борошно, вимішуємо тісто. Скачує його ковбаскою, нарізаємо на шматочки.
2. М'ясо миємо і рубаємо ножем на дрібні шматочки, цибулину чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. На сковороді з додаванням соняшникової олії обсмажуємо спершу цибулю, після чого додаємо свинину, солимо і перчимо.
3. Руками з нарізаних шматочків тесту робимо кола, всередину кладемо начинку і загортаємо щільно, щоб не випала начинка. Теж саме робимо з іншими шматочками.
4. На вогонь ставимо каструлю з водою, солимо. У киплячу воду відправляємо кульки на 6-7 хвилин, після чого відразу виймаємо шумівкою. Готові галушки змащуємо маслом і подаємо з зеленню і тонко порізаним перцем.
Тепер ви знаєте, як приготувати галушки зі свининою. Смачно і ситно! рекомендую.
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Свинина - 200 грам
- Перець і сіль - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 10 штук
- Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
1. Картоплю чистимо і варимо до повної готовності. Зливаємо воду і робимо пюре, солимо і перчимо до смаку, додаємо 3 жовтка і борошно, вимішуємо тісто. Скачує його ковбаскою, нарізаємо на шматочки.
2. М'ясо миємо і рубаємо ножем на дрібні шматочки, цибулину чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. На сковороді з додаванням соняшникової олії обсмажуємо спершу цибулю, після чого додаємо свинину, солимо і перчимо.
3. Руками з нарізаних шматочків тесту робимо кола, всередину кладемо начинку і загортаємо щільно, щоб не випала начинка. Теж саме робимо з іншими шматочками.
4. На вогонь ставимо каструлю з водою, солимо. У киплячу воду відправляємо кульки на 6-7 хвилин, після чого відразу виймаємо шумівкою. Готові галушки змащуємо маслом і подаємо з зеленню і тонко порізаним перцем.
Тепер ви знаєте, як приготувати галушки зі свининою. Смачно і ситно! рекомендую.