Фучжи в клярі з кетчупом

Фучжи в клярі з кетчупом
Кількість порцій: 2 Час приготування: 9 г. 0 хв.
Фучжи - це соєве спаржа, яку більшість знає тільки як спаржу по-корейськи. Сьогодні я розповім, як посмажити Фучжи в клярі. На смак виходить, як курка.

опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати соєву спаржу в клярі. головне, попередньо добре її замаринувати. Для соусу я використовую кетчуп, оливкова олія і соєвий соус. Пропорції соусу можна поміняти на власний смак.

  • соєва спаржа— 100 грам
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • кетчуп— 2 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • борошно— 3-4 Ст. ложок
  • вода— 8-10 Ст. ложок
  • часниковий порошок— За смаком
  • Чорний перець— За смаком
Фучжи в клярі з кетчупом - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти за списком.

Фучжи в клярі з кетчупом - фото крок 2 Для початку замочіть соєву спаржу в кип'яченій воді 7-8 годин. кожні 2-3 години міняйте воду.

Фучжи в клярі з кетчупом - фото крок 3 Потім промийте спаржу і відіжміть. У мисці змішайте соєвий соус, кетчуп і рослинне масло. додайте спеції. Замаринуйте в цьому соусі спаржу на одну годину.

Фучжи в клярі з кетчупом - фото крок 4 У мисці розведіть борошно з водою до консистенції тесту на оладки.

Фучжи в клярі з кетчупом - фото крок 5 Умочіть спаржу в кляр.

Фучжи в клярі з кетчупом - фото крок 6 Смажте спаржу на середньому вогні до рум'яної скоринки. Приблизно на це піде 6-8 хвилин.

Фучжи в клярі з кетчупом - фото крок 7 Подавайте Фучжи разом з томатним соусом і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти

Аджапсандал з кетчупом

Аджапсандал з кетчупом

Аджапсандал - кавказька версія овочевого рагу. з баклажанів, томатів, цибулі та солодкого перцю. Ну, і звичайно, щедрого пучка зелени. Виходить фантастично смачна страва! опис приготування: Щоб спростити процес приготування, я використовую кетчуп. Так аджапсандал виходить яскравіше на смак. Як...

читати далі
Болоньєзе з темпі з кетчупом

Болоньєзе з темпі з кетчупом

Темпе - це ферментований соєвий продукт. Він легко засвоюється організмом і містить багато білка. Хочу поділитися спрощеної версією болоньєзе з темпі. Ця страва підійде для пісного і веганскої харчування. Виходить дуже ситно і смачно, рекомендую спробувати! опис приготування: Заморожений темпі...

читати далі
Швидка підлива з кетчупом

Швидка підлива з кетчупом

Будь-яке блюдо стає набагато, якщо додати в нього соус. Це рецепт підливи, яка підійде до котлет, фрикадельок, рису или грече. Одне з головних переваг рецепта — простота приготування! опис приготування: Якщо хочете зробити підливу густішою і насиченою, додайте в неї зажарку з цибулі і моркви. ...

читати далі
Чіпси з лаваша з кетчупом

Чіпси з лаваша з кетчупом

Коли хочеться похрумтіти чимось не особливо шкідливим, ось вам рецепт чіпсів з лаваша на швидку руку. Готуються вони дуже швидко, елементарно просто, а для приготування потрібні найдоступніші інгредієнти. Чіпси з лаваша виходять хрусткими, тоненькими і дуже смачними! Підійдуть як корисний снеки, ...

читати далі
Дієтичні тефтелі з кетчупом

Дієтичні тефтелі з кетчупом

розповім вам, як приготувати дієтичні тефтелі з кетчупом. Блюдо підійде діабетикам, прихильникам правильного харчування або тим, хто просто вирішив схуднути. Пригощайтеся! опис приготування: Якщо у вас немає індички, приготуйте фарш з філе курячої грудки. Кетчуп без цукру і крохмалю дуже вируч...

читати далі