Фучжи в клярі з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Фучжи - це соєве спаржа, яку більшість знає тільки як спаржу по-корейськи. Сьогодні я розповім, як посмажити Фучжи в клярі. На смак виходить, як курка.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати соєву спаржу в клярі. Головне, попередньо добре її замаринувати. Для соусу я використовую кетчуп, оливкова олія і соєвий соус. Пропорції соусу можна поміняти на власний смак.
- Соєва спаржа - 100 грам
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Вода - 8-10 Ст. Ложок
- Часниковий порошок - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти за списком.
Для початку замочіть соєву спаржу в кип'яченій воді 7-8 годин. Кожні 2-3 години міняйте воду.
Потім промийте спаржу і відіжміть. У мисці змішайте соєвий соус, кетчуп і рослинне масло. Додайте спеції. Замаринуйте в цьому соусі спаржу на одну годину.
У мисці розведіть борошно з водою до консистенції тесту на оладки.
Умочіть спаржу в кляр.
Смажте спаржу на середньому вогні до рум'яної скоринки. Приблизно на це піде 6-8 хвилин.
Подавайте Фучжи разом з томатним соусом і зеленню. Смачного!