Рецепт Фучжи в клярі з кетчупом фото

Фучжи в клярі з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі, Бобові, Соя
Пісні страви
На обід

Фучжи - це соєве спаржа, яку більшість знає тільки як спаржу по-корейськи. Сьогодні я розповім, як посмажити Фучжи в клярі. На смак виходить, як курка.

Нижче я розповім докладніше, як приготувати соєву спаржу в клярі. Головне, попередньо добре її замаринувати. Для соусу я використовую кетчуп, оливкова олія і соєвий соус. Пропорції соусу можна поміняти на власний смак.

  • Соєва спаржа - 100 грам
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Вода - 8-10 Ст. Ложок
  • Часниковий порошок - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
фучжи в клярі з кетчупом - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти за списком.
фучжи в клярі з кетчупом - фото крок 2
Для початку замочіть соєву спаржу в кип'яченій воді 7-8 годин. Кожні 2-3 години міняйте воду.
фучжи в клярі з кетчупом - фото крок 3
Потім промийте спаржу і відіжміть. У мисці змішайте соєвий соус, кетчуп і рослинне масло. Додайте спеції. Замаринуйте в цьому соусі спаржу на одну годину.
фучжи в клярі з кетчупом - фото крок 4
У мисці розведіть борошно з водою до консистенції тесту на оладки.
фучжи в клярі з кетчупом - фото крок 5
Умочіть спаржу в кляр.
фучжи в клярі з кетчупом - фото крок 6
Смажте спаржу на середньому вогні до рум'яної скоринки. Приблизно на це піде 6-8 хвилин.
фучжи в клярі з кетчупом - фото крок 7
Подавайте Фучжи разом з томатним соусом і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти