Франжипан
(покроковий рецепт з фото)
Франжіпан додають в багато торти і пироги. Не дивно, адже цей крем дуже смачний. Його можна просто подавати як самостійний десерт в креманочках. Крем дуже ніжний і повітряний.
Якщо вам цікаво, як приготувати франжіпан, то просто вивчіть цей рецепт. Він відмінно підходить для тих, хто любить кремообразине текстури. Він підійде для тих, хто стежить за фігурою. А випічка з Франжіпані виходить просто незрівнянною.
- Вершкове масло - 60 грам
- Цукрова пудра - 65 грам
- Борошно мигдальна - 65 грам
- Яйця - 1 штука
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Лікер амаретто - 1, 5 чайних ложки
Вершкове масло дістаньте з холодильника і дайте йому трохи постояти при кімнатній температурі, щоб воно розм'якшилося. Потім перекладіть його в миску, всипте туди ж цукор. Розітріть цукор з вершковим маслом.
Вбийте до інгредієнтів в мисці одне сире куряче яйце. Ретельно все перемішайте, щоб маса стала повністю однорідною і не траплялися шматки білка.
Всипте миндальную борошно. Якщо у вас такої немає, просто подрібніть на блендері або в кавомолці очищений мигдаль. Додайте пшеничну муку і знову все перемішайте.
В самому кінці додайте лікер. Перемішайте всі інгредієнти і залиште крем на десять хвилин в холодильнику, щоб він настоявся.