Рецепт Франжипан фото

Франжипан
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло , Мигдалеве борошно
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл
Десерти , Крем
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Франжіпан додають в багато торти і пироги. Не дивно, адже цей крем дуже смачний. Його можна просто подавати як самостійний десерт в креманочках. Крем дуже ніжний і повітряний.

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати франжіпан, то просто вивчіть цей рецепт. Він відмінно підходить для тих, хто любить кремообразине текстури. Він підійде для тих, хто стежить за фігурою. А випічка з Франжіпані виходить просто незрівнянною.

  • Вершкове масло - 60 грам
  • Цукрова пудра - 65 грам
  • Борошно мигдальна - 65 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
  • Лікер амаретто - 1, 5 чайних ложки
франжипан - фото крок 1
Вершкове масло дістаньте з холодильника і дайте йому трохи постояти при кімнатній температурі, щоб воно розм'якшилося. Потім перекладіть його в миску, всипте туди ж цукор. Розітріть цукор з вершковим маслом.
франжипан - фото крок 2
Вбийте до інгредієнтів в мисці одне сире куряче яйце. Ретельно все перемішайте, щоб маса стала повністю однорідною і не траплялися шматки білка.
франжипан - фото крок 3
Всипте миндальную борошно. Якщо у вас такої немає, просто подрібніть на блендері або в кавомолці очищений мигдаль. Додайте пшеничну муку і знову все перемішайте.
франжипан - фото крок 4
В самому кінці додайте лікер. Перемішайте всі інгредієнти і залиште крем на десять хвилин в холодильнику, щоб він настоявся.

Схожі рецепти