Французький хот-дог
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування французького хот-дога, якщо так можна сказати, більш вишуканий, ніж його американський аналог, - Не додає велика кількість соусів, капусти і солоних огірків. Зате їсти його зручніше!
Такий простий рецепт французького хот-дога мене не раз виручав в тих випадках, коли домашні вимагають свята і відмовляються їсти звичайну їжу - наприклад, футбол у чоловіка або дитина принесла відмінні оцінки зі школи, - ну чому б і не порадувати улюблених, знаючи, як приготувати французький хот-дог? Спробуйте і ви цю чудову і ситну закуску!
- Булочки для хот-догів - 2 штуки
- Сосиски - 4 штуки
- Огірок солоний - 1 штука
- Лук червоний - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
1. Сосиски роздруковуємо, промиваємо і відварюємо до готовності. Обсмажуємо або відварюємо, можна їх готувати і на грилі, якщо ви на природі.
2. Булочки для хот-догів теж роздруковуємо, дві штучки відправимо в мікрохвильовку або духовку прогрітися. У духовці булочку вийде хрусткою зовні і м'якою всередині, досить декількох хвилин при температурі 180 градусів.
3. Овочі нарізаємо як можна дрібніше. З підігрітої булочки виймаємо серединку. Поки булочка тепла - це легко зробити.
4. Тепер трамбуємо в отвір майонез, гірчицю, овочі і сосиску. Кетчупом обмащуємо по краях.