Французький бутерброд
(покроковий рецепт з фото)
Зробив, який класний класний сніданок можна приготувати для дітей і дорослих всього за якихось 10 хвилин? ситний, солодкий, апетитний, він точно не залишить байдужими всіх, хто його спробує.
Я хочу запропонувати вам на замітку дуже класний варіант, як приготувати французький бутерброд з шоколадною пастою і крем-сиром в апетитною скоринці. Смажити його можна на сковороді, але краще - в вафельниці. Це ідеальний сендвіч, від якого неможливо відірватися.
- Шоколадна арахісова паста - 50 грам
- Тостовий хліб - 4 штуки
- Крем-сир - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 1.5 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 щіпка
- Кукурудзяні пластівці - 2 Ст. Ложки
1. Скибочку хліба намажте шоколадної арахісової пастою. Також прекрасно підійде арахісове масло, наприклад.
2. Другий скибочку хліба намажте крем-сиром. Щільно з'єднайте їх.
3. Збийте в тарілочці яйце, додайте цукор і щіпку кориці для аромату. Умочіть хліб з усіх боків в яйці.
4. Подрібніть кукурудзяні пластівці. Обваляйте бутерброд в паніровці з пластівців. В даному випадку пластівці з корицею, тому французький бутерброд буде не тільки смачним, але і неймовірно ароматним.
5. Викладіть на суху сковороду, Бутербродниці або в вафельницу.
6. Щільно закрийте верхню кришку і смажте до рум'яної скоринки.
7. Ось така краса виходить. Подавайте з чаєм або кавою - чудовий сніданок.