Рецепт Форель з рисом фото

Форель з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Риба та морепродукти , Крупи , Форель , Мал
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Форель - жирна рибка, дуже корисна і смачна, особливо свежепойманная. У мене чоловік рибалка, так що періодично готую її на особливий випадок. Люблю форель з рисом в вершках і з пряними спеціями.

Опис приготування:

Люблю форель за її ніжний смак. Незважаючи на те, що ця риба річкова, у неї абсолютно відсутня характерний запах прісних водойм. Сьогодні ділюся рецептом, як приготувати форель з рисом в вершках і спеціях. Подавайте таке блюдо з овочами і келихом білого вина.

  • Мал - 1 Склянка
  • Форель - 1 штука
  • Вершки - 100 мілілітрів(10% жирності)
  • Шавлія - 1 щіпка
  • Паприка - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Розмарин - 1 щіпка
  • Сушений солодкий перець - 1 Чайна ложка
  • Бульйон рибний - 2 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
форель з рисом - фото крок 1
Цибулю і часник почистіть і дрібно наріжте.
форель з рисом - фото крок 2
Далі обсмажте овочі на рослинному маслі до золотистого кольору.
форель з рисом - фото крок 3
Рис промийте і додайте до обсмажуванні. Прогрейте 2-3 хвилини, щоб він ввібрав ароматне масло.
форель з рисом - фото крок 4
Потім залийте бульйоном, доведіть до кипіння і залиште нудитися на повільному вогні.
форель з рисом - фото крок 5
Rиbu чистий, обробити на філе і наріжте на невеликі шматочки.
форель з рисом - фото крок 6
Коли рис буде вже практично готовий, бульйон майже випарується, додайте всі спеції і вершки. Протомитися ще пару хвилин.
форель з рисом - фото крок 7
Рибу посоліть і обсмажте 2 хвилини на рослинному маслі, попередньо посоливши.
форель з рисом - фото крок 8
Можна відразу змішати рибу з рисом і подавати як різотто або подати окремо рис і шматочки риби. Смачного!

Схожі рецепти