Форель Piemonte
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування філе форелі.
Кількість порцій:
- Форель - 450 грам (філе)
- Виноград - 42 грам (без кісточок)
- Цибуля - 60 грам
- Селера - 60 грам
- Часник - 1 зубчик
- Розмарин - 1 штука (гілочка)
- Оцет - 2 чайних ложки (білого вина)
- Шавлія - 5 штук (листочків)
- Оливкова олія - 2, 5 Ст. Ложки
- Борошно - 1 штука
- Сіль, перець - 1 штука (за смаком)
- Оливкова олія - 2, 5 Ст. Ложки (гарнір)
- Селера - 60 грам (гарнір)
- Морква - 60 грам (гарнір)
- Cukini - 60 грам (гарнір)
- Оцет бальзамічний - 1 Чайна ложка (гарнір)
- Чебрець, koriandr - 1 штука (за смаком)
У ємність, додайте олію, селера, цибуля, шавлія, розмарин, часник, все дрібно порубане.
Ретельно перемішайте. Помістіть філе на верх овочів і додайте трохи оцту.
Полийте бульйон на рибу, додайте родзинки, раніше вимочений в теплій воді протягом 15 хвилин. Приправити сіллю і готувати, до готовності риби.
Гарнір, додайте масло і помістіть на середньої вогонь. Коли нагріється, додайте цукіні, морква і селера, поріжте їх на смуги. Приправити з сіллю і перцем.
Влийте трохи бальзамічного оцту на овочі, додайте коріандр і чебрець. Обсмажте швидко на дуже високій температурі.
Розкладіть овочі по тарілках і помістіть філе риби на верх. Смачного.