Рецепт Форель Piemonte фото

Форель Piemonte
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Форель
ПП рецепти
На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування філе форелі.

Кількість порцій:
  • Форель - 450 грам (філе)
  • Виноград - 42 грам (без кісточок)
  • Цибуля - 60 грам
  • Селера - 60 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Розмарин - 1 штука (гілочка)
  • Оцет - 2 чайних ложки (білого вина)
  • Шавлія - 5 штук (листочків)
  • Оливкова олія - 2, 5 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 штука
  • Сіль, перець - 1 штука (за смаком)
  • Оливкова олія - 2, 5 Ст. Ложки (гарнір)
  • Селера - 60 грам (гарнір)
  • Морква - 60 грам (гарнір)
  • Cukini - 60 грам (гарнір)
  • Оцет бальзамічний - 1 Чайна ложка (гарнір)
  • Чебрець, koriandr - 1 штука (за смаком)
форель Piemonte - фото крок 1
У ємність, додайте олію, селера, цибуля, шавлія, розмарин, часник, все дрібно порубане.
форель Piemonte - фото крок 2
Ретельно перемішайте. Помістіть філе на верх овочів і додайте трохи оцту.
форель Piemonte - фото крок 3
Полийте бульйон на рибу, додайте родзинки, раніше вимочений в теплій воді протягом 15 хвилин. Приправити сіллю і готувати, до готовності риби.
форель Piemonte - фото крок 4
Гарнір, додайте масло і помістіть на середньої вогонь. Коли нагріється, додайте цукіні, морква і селера, поріжте їх на смуги. Приправити з сіллю і перцем.
форель Piemonte - фото крок 5
Влийте трохи бальзамічного оцту на овочі, додайте коріандр і чебрець. Обсмажте швидко на дуже високій температурі.
форель Piemonte - фото крок 6
Розкладіть овочі по тарілках і помістіть філе риби на верх. Смачного.

Схожі рецепти