Рецепт Фокачча з песто фото

Фокачча з песто
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Фокачча
Кількість порцій: 6
Час приготування: 14 г. 0 хв.

Уже не перший раз пробую зробити подібну випічку-закуску. Її рецепт я описала для вас в свій рецепт нижче. Цього разу вирішила додати цікавий елемент у вигляді соусу песто. Читайте уважно!

Опис приготування:

Як приготувати фокаччу з песто, я зараз вам розповім. Цей плоский італійський хліб подобається моїй родині. Він більше схожий на коржик, тільки об'ємну. Саме тісто досить просто замішується і випікається. Цей варіант нагадує мені піцу, тому я зробила пікантне доповнення зверху.

  • Борошно - 4 склянки
  • Твердий сир - 3 склянки (тертий)
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Вода - 2 склянки
  • Заголовок для палітурки - 2 Ст. Ложки
  • Соус песто - 220 грам
  • Помідор - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
фокачча з песто - фото крок 1
Для тіста з'єднайте сіль, борошно, дріжджі і воду. Все перемішайте. Залиште тісто на 12-14 годин в теплому місці.
фокачча з песто - фото крок 2
Готове тісто підніметься. Розділіть його на 2 частини.
фокачча з песто - фото крок 3
Кожен шматочок розтягніть на деку, який попередньо потрібно покрити фольгою або пекарської папером.
фокачча з песто - фото крок 4
Зверху розподіліть песто, сир і нарізані кружальцями помідори.
фокачча з песто - фото крок 5
Випікайте фокаччу в духовці 15 хвилин при 220 градусах. Смачного!

Схожі рецепти