Фарширований перець з куркою і капустою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецептів фаршированого перцю дуже багато. Ось і сьогодні я хочу поділитися ще одним. На цей раз перець фарширується курячим фаршем з капустою.
Фарширований перець - ситне, ароматне і дуже смачна страва. Курячий фарш з додаванням білокачанної капусти виходить ніжним і соковитим. Крім томатної пасти в соус можете додати сметану або вершки, але це за бажанням. Блюдо гідне святкового столу.
- Перець болгарський - 9-10 штук
 - Куряче філе - 500 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Часник - 2-3 зубчиків
 - Рис відварний - 3 Ст. Ложки
 - Капуста білокачанна - 200 грам
 - Томатна паста - 2 Ст. Ложки
 - Соняшникова олія - 20 мілілітрів
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Цукор - 1 Чайна ложка
 - Лавровий лист - 1 штука
 

Приготуйте фарш для начинки перцю. Пропустіть через м'ясорубку куряче філе, цибуля і часник.

Додайте відварений рис.

Капусту дрібно наріжте, зваріть, охолодіть і додайте у фарш.

Фарш посоліть за смаком і ретельно перемішайте. Начинка готова.

Перець помийте і видаліть насіння.

Наповніть перці фаршем і викладіть в каструлю.

Додайте томатну пасту, сіль, цукор, лавровий лист і 250 мл води.

Готуйте фаршировані перці на середньому вогні 45-50 хвилин. У процесі варіння обов'язково спробуйте соус і додайте за смаком цукор або сіль, якщо це потрібно.

Перець, фарширований куркою і капустою готовий.