Фарширований перець з куркою і капустою
(покроковий рецепт з фото)
Рецептів фаршированого перцю дуже багато. Ось і сьогодні я хочу поділитися ще одним. На цей раз перець фарширується курячим фаршем з капустою.
Фарширований перець - ситне, ароматне і дуже смачна страва. Курячий фарш з додаванням білокачанної капусти виходить ніжним і соковитим. Крім томатної пасти в соус можете додати сметану або вершки, але це за бажанням. Блюдо гідне святкового столу.
- Перець болгарський - 9-10 штук
- Куряче філе - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Рис відварний - 3 Ст. Ложки
- Капуста білокачанна - 200 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 1 штука
Приготуйте фарш для начинки перцю. Пропустіть через м'ясорубку куряче філе, цибуля і часник.
Додайте відварений рис.
Капусту дрібно наріжте, зваріть, охолодіть і додайте у фарш.
Фарш посоліть за смаком і ретельно перемішайте. Начинка готова.
Перець помийте і видаліть насіння.
Наповніть перці фаршем і викладіть в каструлю.
Додайте томатну пасту, сіль, цукор, лавровий лист і 250 мл води.
Готуйте фаршировані перці на середньому вогні 45-50 хвилин. У процесі варіння обов'язково спробуйте соус і додайте за смаком цукор або сіль, якщо це потрібно.
Перець, фарширований куркою і капустою готовий.