Перець, фарширований куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Щоб сім'я залишилася задоволена вечерею, не потрібно розшукувати якісь незвичайні рецепти, ви можете просто приготувати перець, фарширований куркою і грибами, його смак сподобається всім без винятку.
З одного боку це блюдо дуже просте, адже хто не готував перець, фарширований куркою і грибами в домашніх умовах, його робили практично всі. Але я привнесла в цей рецепт невеликі доповнення і зробила його, як мені здається, краще, адже я додала в начинку блакитний сир, а також гострий соус. Якщо ви не дуже любите гостре, то соус можете і виключити, але обов'язково залиште в цьому рецепті приготування перцю, фаршированого куркою і грибами, сир, з ним смак у страви божественний.
- Перець болгарський - 4 штуки
- Фарш курячий - 400-450 грам (або дрібно нарізане філе)
- Гриби - 250 грам
- Селера стебла - 2 штуки
- Сир блакитний - 1/3 склянки
- Гострий томатний соус - 1-2 Ст. Ложок
- Крем - 2 Ст. Ложки (або майонез)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Для начинки ми наливаємо на сковороду трохи олії і нагріваємо його, викладаємо в масло фарш. Обсмажуємо його хвилину, розбиваючи лопаткою на дрібні шматочки, потім додаємо нарізані гриби, смажимо все, поки з грибів і фаршу не випарується зайва волога. В кінці додаємо нарізану кубиками селеру і ще трохи смажимо все, після цього вимикаємо вогонь і перекладаємо начинку в миску, щоб вона остигала. Як тільки охолоне, додаємо в неї блакитний сир, сметану, гострий соус, перець і сіль за смаком, ретельно все перемішуємо.
У перців зрізаємо верх (місце кріплення плодоніжки) і видаляємо з них насіння і перегородки. Наповнюємо перці начинкою, у мене було тільки три перцю, але взагалі начинка розрахована на чотири.
Ставимо перці в змащену маслом форму і відправляємо їх на 25-30 хвилин в розігріту до 180 градусів духовку. Як тільки перці стануть м'якими, їх можна подавати до столу. Приємного всім апетиту!