«Фарш» з оселедця
(покроковий рецепт з фото)
Найпопулярніша страва єврейської кухні - це форшмак. Популярність цієї страви настільки велика, що існує величезна кількість його варіацій. Розповім, як приготувати «Фаршмаг» з оселедця.
Для приготування цього рецепту використовую свіжу (нЕ мариновану) оселедець. Існують рецепти, де використовують печену рибу. Закуску подають до столу з крекерами, коржами або лавашем. Готується «Фаршмаг» дуже просто: всі інгредієнти змішують в блендері до однорідної консистенції і охолоджують.
- Філе оселедця - 2 штуки
- Відварені яйця - 4 штуки
- Яблуко - 1 штука(1 велике або 2 середніх)
- Цибуля - 1 штука
- Хліб - 2 скибочки
- Молоко - 0, 5 склянки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Яблучний оцет - 1 Чайна ложка
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
1
Вимийте і очистіть кислі зелені яблука, видаліть насіння і хвостик, наріжте невеликими шматочками.
2
Очистіть цибулю і наріжте його кубиками, очистіть відварні курячі яйця, а оселедець наріжте шматочками.
3
Хліб помістіть в миску і залийте молоком, залиште на 15 хвилин, щоб він добре розмокнув.
4
У чашу блендера викладіть цибулю, яйця, яблуко, рибу, хліб і збийте до утворення однорідної консистенції, додайте яблучний оцет і оливкове масло, цукровий пісок, перемішайте.
5
Надішліть закуску в холодильник на 1 час, потім вже подавайте до столу.