Рецепт Фарш з квасолею фото

Фарш з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Квасоля , Фарш , Червона квасоля
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Фарш з квасолею (або квасоля з фаршем, кому як подобається) уособлює російську домашню кухню. Прості і доступні інгредієнти, просте приготування, ситне і смачне блюдо в результаті. Готуємо!

Опис приготування:

Як відомо, страви з фаршу готуються дуже швидко. Пропоную вам спробувати такий експрес-варіант приготування ситного страви. Цей простий рецепт приготування фаршу з квасолею ви зможете доповнювати і змінювати на свій смак, привносячи в класичний варіант нові нотки згідно смаку своїх їдців. Ну, а я розповім, як це блюдо готую я для своїх домашніх:

1. Ставимо сковороду на плиту, наливаємо рослинне масло.

2. Поки вона гріється, чистий і нарізану цибулю.

3. Викладаємо на сковороду фарш. Він, як зазвичай збереться в купку.

4. Розкришимо його виделкою і додамо лук.

5. Солимо, перчим, додаємо спеції і накриваємо кришкою!

6. Тушкуємо хвилин 15.

7. Відкриваємо банку консервованої квасолі і висипаємо її вміст в сковорідку з фаршем. Не забуваємо про часник - саме час додати.

8. Протомой під кришкою хвилин 10, щоб наші інгредієнти обмінялися смаками і можемо подавати до столу.

Гарнір - будь-який! немає гарніру, втім, теж смачно Удачі в приготуванні і приємного апетиту!


  • Фарш - 500 грам
  • Квасоля консервована - 300 грам
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
  • Спеції - 2-3 Щепоток(Мне нравятся специи - прованські трави)
Як відомо, страви з фаршу готуються дуже швидко. Пропоную вам спробувати такий експрес-варіант приготування ситного страви. Цей простий рецепт приготування фаршу з квасолею ви зможете доповнювати і змінювати на свій смак, привносячи в класичний варіант нові нотки згідно смаку своїх їдців. Ну, а я розповім, як це блюдо готую я для своїх домашніх:

1. Ставимо сковороду на плиту, наливаємо рослинне масло.

2. Поки вона гріється, чистий і нарізану цибулю.

3. Викладаємо на сковороду фарш. Він, як зазвичай збереться в купку.

4. Розкришимо його виделкою і додамо лук.

5. Солимо, перчим, додаємо спеції і накриваємо кришкою!

6. Тушкуємо хвилин 15.

7. Відкриваємо банку консервованої квасолі і висипаємо її вміст в сковорідку з фаршем. Не забуваємо про часник - саме час додати.

8. Протомой під кришкою хвилин 10, щоб наші інгредієнти обмінялися смаками і можемо подавати до столу.

Гарнір - будь-який! немає гарніру, втім, теж смачно Удачі в приготуванні і приємного апетиту!

Схожі рецепти