Фарш з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Фарш з квасолею (або квасоля з фаршем, кому як подобається) уособлює російську домашню кухню. Прості і доступні інгредієнти, просте приготування, ситне і смачне блюдо в результаті. Готуємо!
Як відомо, страви з фаршу готуються дуже швидко. Пропоную вам спробувати такий експрес-варіант приготування ситного страви. Цей простий рецепт приготування фаршу з квасолею ви зможете доповнювати і змінювати на свій смак, привносячи в класичний варіант нові нотки згідно смаку своїх їдців. Ну, а я розповім, як це блюдо готую я для своїх домашніх:
1. Ставимо сковороду на плиту, наливаємо рослинне масло.
2. Поки вона гріється, чистий і нарізану цибулю.
3. Викладаємо на сковороду фарш. Він, як зазвичай збереться в купку.
4. Розкришимо його виделкою і додамо лук.
5. Солимо, перчим, додаємо спеції і накриваємо кришкою!
6. Тушкуємо хвилин 15.
7. Відкриваємо банку консервованої квасолі і висипаємо її вміст в сковорідку з фаршем. Не забуваємо про часник - саме час додати.
8. Протомой під кришкою хвилин 10, щоб наші інгредієнти обмінялися смаками і можемо подавати до столу.
Гарнір - будь-який! немає гарніру, втім, теж смачно Удачі в приготуванні і приємного апетиту!
- Фарш - 500 грам
- Квасоля консервована - 300 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Часник - 1-2 зубчиків
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
- Спеції - 2-3 Щепоток(Мне нравятся специи- прованські трави)
1. Ставимо сковороду на плиту, наливаємо рослинне масло.
2. Поки вона гріється, чистий і нарізану цибулю.
3. Викладаємо на сковороду фарш. Він, як зазвичай збереться в купку.
4. Розкришимо його виделкою і додамо лук.
5. Солимо, перчим, додаємо спеції і накриваємо кришкою!
6. Тушкуємо хвилин 15.
7. Відкриваємо банку консервованої квасолі і висипаємо її вміст в сковорідку з фаршем. Не забуваємо про часник - саме час додати.
8. Протомой під кришкою хвилин 10, щоб наші інгредієнти обмінялися смаками і можемо подавати до столу.
Гарнір - будь-який! немає гарніру, втім, теж смачно Удачі в приготуванні і приємного апетиту!