Фарш на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам зробити соковиті домашні котлетки, які можна приготувати і вдома, і природа. Готуємо разом з рецептом фаршу на грилі прямо зараз! Все дуже просто і не менш смачно!
Немає нічого смачнішого м'яса зі свіжими овочами. Пропоную спробувати приготувати своєрідні котлети-гриль. Для приготування фаршу на грилі нам знадобиться півкіло свинини, свіжі овочі і спеції за смаком. Готувати я буду на решітці в духовці. Так вийде ароматний, а додавши трохи рідкого диму, ми отримаємо і запах багаття.
- Фарш - 500 грам
- Хліб - 4 скибочки
- Молоко - 1 Склянка
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Зелень - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Спеції - За смаком
Спочатку підготуємо всі необхідні для готування інгредієнти.
Хліб замочіть в молоці, потім відіжміть. Змішайте фарш, яйце, спеції, подрібнену зелень, цибуля і часник. Додайте хліб. Перемішайте.
Можна злегка відбити фарш.
Формуємо котлетки. В середину кожного покладіть по шматочку сиру.
Стік кінець робочого стола, щоб потім сир не витік. І викладіть на решітку.
Відправляємо в духовку смажитися, не забудьте поставити деко знизу або піднос, щоб жир стікав.
Готуємо до золотистої скоринки, не забудьте котлетки перевернути. Добре, якщо в духовці є функція гриля.
Ось такий виходить фарш на грилі. Смачного!