Рецепт Дуже швидкі пиріжки фото

Дуже швидкі пиріжки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Цей рецепт для тих, хто не любить довго возитися з тестом. Все змішайте, визначитеся з начинкою - і готово! Читайте в рецепті, як приготувати дуже швидкі пиріжки, і печіть їх для своїх рідних

Опис приготування:

Не потрібно наполягати опару і чекати, поки підніметься тісто.

Потрібно просто все змішати.

Начинку можна вибрати на ваш смак.

З цього тесту також можна приготувати піцу.

Зберігати його можна в морозилці.

  • Борошно - 800 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Посолнечное масло - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Дріжджі - 11 грам
  • Молоко - 600 мілілітрів
дуже швидкі пиріжки - фото крок 1
1. У тепле молоко відправте сухі дріжджі, розмішайте і дайте постояти їм 5-10 хвилин.
дуже швидкі пиріжки - фото крок 2
2. Потім Відведіть туди сіль, цукор, соняшникова олія і більшу частину просіяного борошна. Перемішайте міксером до однорідності. Додавайте поступово решту борошна, добре вимішайте тісто.
дуже швидкі пиріжки - фото крок 3
3. Коли тісто почне тримати форму і буде лише трохи липнути до рук, додайте м'яке вершкове масло і знову заважайте. Загорніть його в плівку і відправте в холод на 1, 5-2 годину.
дуже швидкі пиріжки - фото крок 4
4. Для начинки обсмажте дрібно порізану цибулю до золотистого кольору. Відварене м'ясо пропустіть через м'ясорубку. Все змішайте, додайте ложку оливкової олії.
дуже швидкі пиріжки - фото крок 5
5. Тісто трохи обомніте і розділіть на 4 частини. Скачайте з них ковбаску, кожну поділіть спочатку на 5 частин, а потім ще на 2. Разом у вас вийде 40 заготовок для пиріжків.
дуже швидкі пиріжки - фото крок 6
6. Кожен шматочок тіста розкачати, закладіть всередину ложку начинки, після чого закрийте краї тіста.
дуже швидкі пиріжки - фото крок 7
7. Пиріжки викласти на пергамент на відстані один від одного. Випікайте в духовці при температурі 160 градусів. Через 15 хвилин змастіть булочки збитим яйцем і випікайте все ще 15 хвилин.
дуже швидкі пиріжки - фото крок 8
8. Остудіть пиріжки, насолоджуйтеся!

Схожі рецепти