Друге з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
В якості другої страви до обіднього столу або на вечерю пропоную приготувати чудові котлети з яловичини. Соковиті, м'які і дуже апетитні - вони підходять практично до будь-якого гарніру!
Приготуємо хороше і смачне друге з яловичини в домашніх умовах. Котлетки готуються з яловичого фаршу з беконом. Все гранично просто, спершу котлети обсмажуються на сковороді, а потім запікаються в духовці, щоб м'ясо як слід присмажився зсередини. На гарнір можна приготувати, що душа забажає. Хай щастить!
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Бекон - 200 грам
- Масло рослинне - 30 грам
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Яловичий фарш ретельно перемішайте і відбийте. Потім розділіть на 4 частини і сформуйте котлети.
Бекон наріжте смужками. Загорніть в ці смужки фарш. Постарайтеся, щоб не було прогалин.
Змастіть котлетки рослинним маслом і обсмажте з двох сторін на сковороді. Смажити 7-10 хвилин.
Загортаємо котлети в фольгу і готуємо в духовці 30 хвилин, температура 180 градусів. Солимо і перчимо вже готову страву.
Смачного!