Рецепт Друге з яловичини фото

Друге з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

В якості другої страви до обіднього столу або на вечерю пропоную приготувати чудові котлети з яловичини. Соковиті, м'які і дуже апетитні - вони підходять практично до будь-якого гарніру!

Опис приготування:

Приготуємо хороше і смачне друге з яловичини в домашніх умовах. Котлетки готуються з яловичого фаршу з беконом. Все гранично просто, спершу котлети обсмажуються на сковороді, а потім запікаються в духовці, щоб м'ясо як слід присмажився зсередини. На гарнір можна приготувати, що душа забажає. Хай щастить!

  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Бекон - 200 грам
  • Масло рослинне - 30 грам
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
друге з яловичини - фото крок 1
Яловичий фарш ретельно перемішайте і відбийте. Потім розділіть на 4 частини і сформуйте котлети.
друге з яловичини - фото крок 2
Бекон наріжте смужками. Загорніть в ці смужки фарш. Постарайтеся, щоб не було прогалин.
друге з яловичини - фото крок 3
Змастіть котлетки рослинним маслом і обсмажте з двох сторін на сковороді. Смажити 7-10 хвилин.
друге з яловичини - фото крок 4
Загортаємо котлети в фольгу і готуємо в духовці 30 хвилин, температура 180 градусів. Солимо і перчимо вже готову страву.
друге з яловичини - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти