Солянка на друге
(покроковий рецепт з фото)
Смачну солянку замовляли? Це смачний і дуже простий рецепт солянки на друге! Він обов'язково сподобається всім, адже блюдо соковите, смачне, наваристий і ніжне одночасно! Слюні течуть? приступимо!
Смакота! Цей рецепт приготування солянки на друге вам точно сподобається! Смачне і ситне, ароматне і дуже гарне блюдо, де є тонке поєднання найрізноманітніших смаків: і ніжного вершкового, і кислуватого томатного, і м'ясного, і лимонного ... Смачно дуже!
- Телятина - 200 грам
- Язика свинячі - 4 штуки (або інші субпродукти)
- Морква - 150 грам
- Чорні оливки - 200 грам
- Томатна паста - 50 грам
- Мисливські ковбаски - 10 штук
- Огірки мариновані - 240 грам
- Цибуля - 150 грам
- Сосиски - 7 штук
- Лимон - 1 штука
- Крем - 1 Склянка
- Спеції - За смаком
- Капуста - 0.5 штуки
- Часник - 5 зубчиків
1. У сковороді з невеликою кількістю рослинного масла обсмажити для початку цибулю і моркву, потім додамо томатну пасту. Додамо м'ясні складові, огірки, порізані шматочками, і подрібнений часник. Обсмажити все на великому вогні пару хвилин.
2. На маленькому вогні в глибокому сотейнику згасимо окремо капусту зі спеціями. Трохи томатної пасти, води і спецій - цього буде досить. Додамо тепер капусту до м'яса, а ще додамо оливки і лимонний сік. Тушкуємо на маленькому вогні під кришкою (пару хвилин) - і знімаємо з плити.
3. Далі додамо цю суміш в казанок або горщики (або можна взяти один великий горщик), додамо сметану і спеції за смаком. tusim 40 хвилин при 180 градусах. Якщо почне пригорати - потроху періодично вливайте воду.
4. Готово! Смачного!