Курка на друге
(покроковий рецепт з фото)
Для цінителів простих страв я уявляю варіант, як приготувати курку на друге. Це будуть стегенця, запечені на лушпиння подушці. Ситно, смачно і недорого. Така курка хороша з будь-яким гарніром.
До такої курочку відмінно підійде відварний рис або картопляне пюре. До гарніру можна подати цибулю, який запікається з куркою, і полити гарнір соусом.
Приготування зажадає від вас мінімум зусиль, потрібно тільки скласти інгредієнти в форму.
- Стегенця - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
У каструлі або чавунці, які можна ставити в духовку, інвестувати цибулю, нарізану кільцями. Повинно бути мінімум 2 шару лука.
Увімкніть духовку на 180 градусів, цибуля присипте сіллю, натріть сіллю і перцем стегенця і викладіть їх на цибулю. Покладіть лавровий лист.
Надішліть курку в духовку години на півтора. Вирізняється з готових стегенець сік повинен бути прозорим, якщо проткнути м'ясо ножем.
Дістаньте цибулю і подавайте блюдо.