Домашня шоколадна паста
(покроковий рецепт з фото)
Для сніданку або десерту до чаю бутерброд з ароматною і нереально смачною шоколадною пастою буде вельми вдалою ідеєю. Хочете бути впевненими в її якості і складі? Зробіть самі
Я хочу показати вам зовсім нескладний і дуже зручний спосіб, як приготувати домашню шоколадну пасту. Тільки один нюанс, на мій погляд, вимагає уточнення. В рецепт використовуються свіжі яйця, а значить ви повинні бути на 100% впевнені в них. В іншому випадку краще обійтися і зовсім без них. Ну що, давайте розберемо рецепт по етапах!
- Шоколад - 200 грам
- Вершкове масло - 125 грам
- Цукор - 125 грам
- Молоко - 50-70 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
1. Ось наші інгредієнти.
2. На водяній бані розтопіть вершкове масло з шоколадом.
3. Додайте цукор.
4. Помішуйте, поки все інгредієнти не розтопиться.
5. Влийте молоко і збийте масу міксером або блендером секунд 30.
6. Вбийте яйце, збивайте ще близько 1 хвилини.
7. Після перекладіть в зручну піалу.
8. І подавайте пасту до столу.