Рецепт Долма з яловичини фото

Долма з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
М'ясо , Яловичина , Виноградне листя
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Зазвичай долма готується з баранини, так як приготування смачного баранячого м'яса вважається високим рівнем кулінарії. Але мені імпонує яловичина, тому пропоную вам рецепт долми з яловичини з фото.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування долми з яловичини дозволить вам порівняно просто приготувати страву в пароварці.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибуля - 3 штуки
  • Морквина - 3 штуки
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Крем - 100 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Виноградне листя - 50 штук
долма з яловичини - фото крок 1
Листя обшпарюємо гарячою водою, позбавляємося від хвостиків.
долма з яловичини - фото крок 2
Морквину моєму, натираємо на крупній тертці.
долма з яловичини - фото крок 3
Цибуля чистий, ріжемо дрібно кубиками.
долма з яловичини - фото крок 4
М'ясо пускаємо на фарш через м'ясорубку, перемішуємо зі спеціями за смаком. Я вважаю за краще комбінацію з зіри, чорного перцю, кориці.
долма з яловичини - фото крок 5
Загортаємо фарш в листя. Загортаємо щільно.
долма з яловичини - фото крок 6
Коли весь фарш загорнути, готуємо долму в пароварці, попередньо змастивши олією протягом 50 хвилин.
долма з яловичини - фото крок 7
Подаємо долму з соусом із сметани і майонезу.

Схожі рецепти