Долма з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Зазвичай долма готується з баранини, так як приготування смачного баранячого м'яса вважається високим рівнем кулінарії. Але мені імпонує яловичина, тому пропоную вам рецепт долми з яловичини з фото.
Цей рецепт приготування долми з яловичини дозволить вам порівняно просто приготувати страву в пароварці.
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибуля - 3 штуки
- Морквина - 3 штуки
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Крем - 100 грам
- Майонез - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Виноградне листя - 50 штук
Листя обшпарюємо гарячою водою, позбавляємося від хвостиків.
Морквину моєму, натираємо на крупній тертці.
Цибуля чистий, ріжемо дрібно кубиками.
М'ясо пускаємо на фарш через м'ясорубку, перемішуємо зі спеціями за смаком. Я вважаю за краще комбінацію з зіри, чорного перцю, кориці.
Загортаємо фарш в листя. Загортаємо щільно.
Коли весь фарш загорнути, готуємо долму в пароварці, попередньо змастивши олією протягом 50 хвилин.
Подаємо долму з соусом із сметани і майонезу.