Дієтичний суп з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичний суп найбільше сподобається тим, хто стежить за своїм здоров'ям, а також контролює вживання калорій в їжу. Суп виходить дуже легким і в той же час насиченим і апетитним!
Перед вами - простий рецепт приготування дієтичного супу з куркою. Гречка в супі - це завжди корисно, не дарма ж її називають "кашею богатирів"! До того ж, з'ївши тарілочку такого супу на обід, ви забезпечуєте свій організм порцією корисних вуглеводів, які додадуть почуття ситності на цілий день! Гарного вам дня!
- Куряча грудка - 500 грам (з кісточкою)
- Гречана крупа - 7-8 Ст. Ложок
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Часник - За смаком
- Масло растітльное - За смаком
- Вода - 3 L
- Зелень - За смаком (зелена цибуля, петрушка, кріп)
Курячі грудки промиваємо, потім заливаємо холодною водою і ставимо варитися. Після кипіння варимо 20 хвилин. Додаємо сіль за смаком і лавровий лист.
Гречку перебираємо. Потім її потрібно прожарити на сковороді, поки вона не почне потріскувати, при цьому помішувати гречку.
Картоплю ріжемо кубиками. Коли м'ясо буде майже готове, додаємо в бульйон картоплю.
Бульйон з картоплею починає кипіти, відразу ж додаємо гречку. Перемішуємо і варимо 15 хвилин.
Тим часом дрібно нарізаємо цибулю, а моркву натираємо на крупній тертці.
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю до прозорості.
Додаємо моркву, злегка обсмажуємо. В кінці додаємо зажарку в суп, після чого перемішуємо його і знімаємо з плити. Даємо супу настоятися під кришкою 10 хвилин.
Смачного!