Дієтичний салат з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Представляю вам рецепт приготування дієтичного салату з куркою. Дуже простий, легкий свіжий і корисний салатик.
Для досягнення більш сильного дієтичного ефекту, курку можна просто відварити, а замість йогуртово-майонезній заправки використовувати соєвий соус або оливкова олія.
- Куряче філе - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Корінь селери - 1 штука
- Натуральний йогурт - 1 Склянка
- Черешкова селера - 2-3 штук (вишневий)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Braai, Зелена цибуля - 2 штуки (пучка)
Отже, давайте приступимо до готування. Для цього нам потрібно курку помити, обсушити, порізати на невеликі шматочки і обсмажити з обох сторін в розігрітій олії. Приправити соєвим соусом і оцтом і тушкувати на невеликому вогні протягом 5 хвилин.
Перець помити, очистити, нарізати на невеликі шматочки. Перець взяла жовтий, щоб він додав фарб моєму салату. Перець великий, тому як і салат готується не на одну людину.
Тепер візьмемо 1 корінь селери. Його потрібно вимити, почистити і натерти на крупній тертці. Якщо не хочете, щоб салат був водянистим, відіжміть селера від зайвого соку, тільки не старайтеся, салат також повинен бути і соковитим.
Тепер приступаємо до основного інгредієнта нашого салату - заправці. Її ми зробимо з майонезу і йогурту, які потрібно змішати, з'єднати з сіллю і перцем, все добре перемішати.
Два приготованих черешки селери також можна залишити без уваги, їх потрібно нарізати і додати до решти інгредієнтів в миску.
В миску, де вже зібралися курка, селера і перець, висипаємо дрібно посічену зелень, поливаємо його заправкою, перемішуємо і подаємо до столу. Смачного!