Дієтичний суп з індички
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо індички вважається самим дієтичним. Сьогодні приготуємо суп з цього птаха з вівсяними пластівцями. Він буде смачний і теж дієтичний.
Приготувати дієтичний суп з індички не складе особливих труднощів. Це дуже просто і дуже швидко. При наявності готового бульйону потрібно 30-35 хвилин. Якщо у вас вівсянка не швидше приготування, то додайте її в суп через 10-15 хвилин після овочів. Смачний, корисний і ситний суп підійде дорослим і дітям.
- Індичка - 350 грам
- Вода - 1 літр
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Вівсяні пластівці - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти для приготування супу.
Будь-яку частину індички (у мене крило) помийте і викладіть в каструлю. Залийте водою.
Доведіть індичку до кипіння, зніміть піну і зменшіть вогонь до мінімуму. Варіть індичку до м'якості.
Картопля очистіть, помийте і наріжте кубиками. Викладіть в бульйон.
Цибулю і моркву очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в сковороду.
Налийте рафіновану соняшникову олію і злегка припустіть овочі на невеликому вогні.
Після викладіть моркву з цибулею в каструлю.
Коли картопля, цибулю і моркву будуть практично готові, додайте в суп вівсяні пластівці швидкого приготування. Посоліть суп до смаку і варіть ще 7-8 хвилин.
У готовий суп викладіть відварне м'ясо індички.
Ситний, корисний і смачний суп подавайте на перше в обід.