Дієтичний крем для торта
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і повітряний, простий в приготуванні і універсально підходить до будь-якого типу коржа, до того ж, ще і дієтичний крем для торта в домашніх умовах - це знахідка для будь-якої господині.
1. У рецепті приготування дієтичного крему для торта необхідно використовувати 3 охолоджених білка, в які потрібно додати дрібку солі. Після починаємо активно збивати.
2. Всипати поступово трохи цукру, продовжуючи збивати.
3. Білки повинні бути збиті в щільну піну, щоб, перевертаючи мисочку, вони не виливалися з неї.
4. Сир для такого крему краще використовувати ніжний. Якщо під рукою тільки звичайний, тоді його потрібно збити в блендері до більш однорідної маси.
5. Вичавити трохи соку з вимитого лимона, додати його до сиру. Активно перемішати.
6. Тепер акуратно потрібно з'єднати обидві маси так, щоб вони не втратили свою легкість.
7. Перемішувати лопаткою в одному напрямку, поєднуючи білки з сиром.
От і все, дієтичний крем для торта в домашніх умовах готовий. При бажанні в нього можна додати також трохи какао, тоді крем вийде ще й шоколадним.
Це відмінний варіант легкого крему, який підійде для ніжних коржів, а також для фруктових тортів.
- Білки - 3 штуки
- Сік лимона - 1-2 чайних ложок
- Цукор - 1-2 чайних ложок
- Сир - 150 грам (нежирний)
2. Всипати поступово трохи цукру, продовжуючи збивати.
3. Білки повинні бути збиті в щільну піну, щоб, перевертаючи мисочку, вони не виливалися з неї.
4. Сир для такого крему краще використовувати ніжний. Якщо під рукою тільки звичайний, тоді його потрібно збити в блендері до більш однорідної маси.
5. Вичавити трохи соку з вимитого лимона, додати його до сиру. Активно перемішати.
6. Тепер акуратно потрібно з'єднати обидві маси так, щоб вони не втратили свою легкість.
7. Перемішувати лопаткою в одному напрямку, поєднуючи білки з сиром.
От і все, дієтичний крем для торта в домашніх умовах готовий. При бажанні в нього можна додати також трохи какао, тоді крем вийде ще й шоколадним.
Це відмінний варіант легкого крему, який підійде для ніжних коржів, а також для фруктових тортів.