Дієтична риба
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю хек і минтай. Соковитість і ніжність риби досягається тим, що рибу після швидкої обжарювання ставлять в духовку і вона там доходить.
Приготуйте на обід або вечерю соковиту рибу. Її паніруємо, швидко обсмажуємо на великому вогні в сковороді, а потім ще хвилин 10 запікаємо в духовці. Відмінно зі свіжим салатом!
- Хек або минтай - 1 кілограм
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Перець чорний мелений - - За смаком
Підготуйте рибу. Потрібно її вимити, зрізати плавники, видалити з черева чорну плівку і нутрощі риби. Саму тушку нарізати на шматочки.
У миску просіяти борошно. Рибу посолити і поперчити за смаком. Обваляти в борошні.
На рослинному маслі обсмажити рибку з двох сторін. Смажимо дуже швидко. Вогонь середній. Кришкою сковороду не накривати. Обсмажену рибу викладіть на деко або в форму для запікання. Помістіть рибу в духовку при 180 градусах на 10-15 хвилин.