Десерт «серцевий»
(покроковий рецепт з фото)
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На святковий стіл, На сніданок, Десерт, День народження, Ювілей, 8 березня, День закоханих
Вишуканий десерт, який може здивувати дітей або стати красивою точкою романтичної вечері! Готується легко і просто, а виглядає вельми загадково і цікаво! обов'язково спробуйте!
Легкий крем, хрусткий і фруктовий шар - хіба хтось відязикаться від такого задоволення? Прикрасьте на свій смак і чудовий десерт готовий! Як приготувати десерт "серцевий" дивіться в покроковому рецепті.
- Ківі - 2 штуки
- Пластівці кукурудзяні - 50 грам
- Сир вершковий - 200 грам
- Вершки - 50 мілілітрів
- Цукрова пудра - 50 грам
- Тісто - 50 грам (пісочне або листкове, по бажанню - для прикраси десерту)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Підготуйте крем. Сир збийте міксером з вершками і цукровою пудрою до легкості.
Очистіть ківі. Наріжте півколом і кругом. Кола викладіть на дно креманки або келихи, а півколом викладіть бортик.
Додайте крем і посипте пластівцями.
Залишки ківі наріжте шматочками і покладіть на пластівці.
Потім знову крем і пластівці.
Десерт готовий, залишилося прикрасити по своєму смаку. Я заздалегідь спекла печиво у вигляді сердечок з пісочного тіста. Також використовувала листики м'яти і свіжу малину.
Смачного!