Рецепт Серцевий gusariki фото

Серцевий gusariki
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Телятина, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок
Випічка

Таке блюдо, як ситні гусарікі, відоме багатьом. Найчастіше воно продається в чебуречних або пиріжкових, але його також запросто можна приготувати і в домашніх умовах. Це зовсім нескладно.

Подавати такі ситні гусарікі слід злегка теплими. Гарячі тісто їсти не рекомендують ні з гастрономічною точки зору, ні з точки зору правильного харчування. Гусарики стають ще смачніше, якщо трохи охолонуть. Відразу після випічки їх подавати не варто.

  • Телятина - 500 грам (або вже готовий фарш)
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Листкове тісто готове - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
серцевий gusariki - фото крок 1
Для приготування ситних Гусарики візьміть фарш. Я приготувала фарш в домашніх умовах. Телятину перекрутила на м'ясорубці.
серцевий gusariki - фото крок 2
Через м'ясорубку я також перекрутити і ріпчасту цибулю. Лук можна наробити кубиком (дрібно), а можна для подрібнення використовувати блендер. Подрібнену цибулю додайте до фаршу. Додайте 1 яйце і білок від іншого.
серцевий gusariki - фото крок 3
До фаршу додайте сіль і чорний мелений перець. Перемішайте фарш, додавши до нього 0, 5 склянки води. М'ясо вбере в себе воду і фарш стане більш однорідним і соковитим.
серцевий gusariki - фото крок 4
Листкове тісто необхідно розморозити. Присипте борошном і розкачайте в пласт. За допомогою склянки видавіть кружечки, але стільки, щоб їх було парне кількість. Меншим склянкою видавіть в половині цих кружечків меншу дірочку.
серцевий gusariki - фото крок 5
Цілі кружечки змастіть збитим жовтком. На середину кожного викладіть чайну ложку фаршу.
серцевий gusariki - фото крок 6
Кружечками з дірочками меншого розміру накрийте краю нижнього кола. Vilochkoy дає кінцевий тест, надавши йому рельєфність.
серцевий gusariki - фото крок 7
Перенесіть кружечки на деко. Змастіть краї тіста жовтком. Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте гусарікі в духовці 15 хвилин.
серцевий gusariki - фото крок 8
Вийміть ситні гусарікі з духовки. Дайте їм злегка охолонути. Перекладіть на блюдо.