Серцевий gusariki
(покроковий рецепт з фото)
Таке блюдо, як ситні гусарікі, відоме багатьом. Найчастіше воно продається в чебуречних або пиріжкових, але його також запросто можна приготувати і в домашніх умовах. Це зовсім нескладно.
Подавати такі ситні гусарікі слід злегка теплими. Гарячі тісто їсти не рекомендують ні з гастрономічною точки зору, ні з точки зору правильного харчування. Гусарики стають ще смачніше, якщо трохи охолонуть. Відразу після випічки їх подавати не варто.
- Телятина - 500 грам (або вже готовий фарш)
- Куряче яйце - 2 штуки
- Листкове тісто готове - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сіль, перець, спеції - За смаком
Для приготування ситних Гусарики візьміть фарш. Я приготувала фарш в домашніх умовах. Телятину перекрутила на м'ясорубці.
Через м'ясорубку я також перекрутити і ріпчасту цибулю. Лук можна наробити кубиком (дрібно), а можна для подрібнення використовувати блендер. Подрібнену цибулю додайте до фаршу. Додайте 1 яйце і білок від іншого.
До фаршу додайте сіль і чорний мелений перець. Перемішайте фарш, додавши до нього 0, 5 склянки води. М'ясо вбере в себе воду і фарш стане більш однорідним і соковитим.
Листкове тісто необхідно розморозити. Присипте борошном і розкачайте в пласт. За допомогою склянки видавіть кружечки, але стільки, щоб їх було парне кількість. Меншим склянкою видавіть в половині цих кружечків меншу дірочку.
Цілі кружечки змастіть збитим жовтком. На середину кожного викладіть чайну ложку фаршу.
Кружечками з дірочками меншого розміру накрийте краю нижнього кола. Vilochkoy дає кінцевий тест, надавши йому рельєфність.
Перенесіть кружечки на деко. Змастіть краї тіста жовтком. Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте гусарікі в духовці 15 хвилин.
Вийміть ситні гусарікі з духовки. Дайте їм злегка охолонути. Перекладіть на блюдо.