Рецепт Десерт marakuji фото

Десерт marakuji
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Згущене молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Десерти , Мус
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.

Маракуйя - знахідка для кондитерів. З неї виходять чудові і надзвичайно смачні десерти. З її допомогою навіть звичайне блюдо стане шедевром. Спробуйте і ви, як приготувати десерт з маракуї.

Опис приготування:

Десерт дуже простий у приготуванні, і під силу навіть недосвідченої господині. Замість маракуйи можна використовувати будь-які за смаком ягоди і фрукти, наприклад, полуницю, малину, абрикос або персик. Оскільки десерт подаю тільки холодним, то він відмінно підійде для полудня в спекотний літній день. Такий десерт не тільки смачний, але і корисний.

  • Згущене молоко - 250 мілілітрів
  • Філадельфія - 50 грам
  • Вершки жирні - 150 мілілітрів
  • Молоко - 20 мілілітрів
  • Лимон - 1 штука
  • Яйце перепелине - 1 штука
  • Marakujja - 1 штука
десерт marakuji - фото крок 1
1. Plod marakuji razrezaju 2 частини, в чашу блендера висипаю м'якоть двох половинок, вливаю коровье молоко, кладу сир «Філадельфія» і перепелине яйце. Лимон мою і розрізаю на 2 частини, вичавлюю в чашу сік однієї половинки, додаю згущене молоко і збиваю до однорідної маси.
десерт marakuji - фото крок 2
2. Збиту масу перекладаю в миску, кладу жирні вершки (не менше 30%) і повільно перемішую ложкою зверху вниз. В результаті виходить густа маса.
десерт marakuji - фото крок 3
3. Отриману масу перекладаю порційно по формам (можна в загальній), решту лимона натираю на тертці для отримання цедри і прикрашаю десерт. Відправляю в холодильник на 20-30 хвилин.
десерт marakuji - фото крок 4
4. Готовий сирний мус подаю гостям в охолодженому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти