Цвітна капуста в горщику
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите страви, приготовані в горщиках, то вам обов'язково варто звернути увагу на цей рецепт. Кольорова капуста, запечена в горщику, виходить дуже соковитою, смачною і ароматною!
Хочу поділитися з вами чудовим рецептом приготування цвітної капусти в горщику. Ця страва досить просто готується, до того ж не вимагає великої кількості інгредієнтів, а, отже, і фінансових витрат. Приготуйте кольорову капусту в горщику, слідуючи цим рецептом - вийде дуже смачно!
- Кольорова капуста - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вершки - За смаком
- Панірувальні сухарі - 6-8 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Цвітну капусту промиваємо і ділимо на суцвіття.
2. Доводимо воду до кипіння, солимо. Кладемо в каструлю кольорову капусту і варимо 3 хвилини. Далі викладаємо на друшляк і обполіскувати холодною водою.
3. Збиваємо яйця з сіллю, змішуємо з вершками. Кількість вершків визначається вашими уподобаннями. Якщо хочете більше соусу, вливайте більше вершків.
4. Розкладаємо кольорову капусту по горщикам, вливаємо соус зі збитих яєць з вершками, посипаємо панірувальними сухарями, потім кладемо в кожен горщик по кубику вершкового масла. Можна також посипати дрібно нарізаною зеленню.
5. Відправляємо горщики в розігріту духовку і запікаємо капусту при температурі 200 градусів до появи рум'яної скоринки. Смачного!