Цвітна капуста у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами простим рецептом цвітної капусти в вершковому соусі. Це відмінне доповнення до будь-якого гарніру. Готую я з куркою, але думаю, без курки смак нітрохи не постраждає! Спробуйте, смачно!
Це приголомшливий рецепт цвітної капусти в вершковому соусі. Як мені здається, з куркою виходить смачніше, але ось моя подруга робить без курки, теж, говорить, смачно виходить. Це вже на ваш розсуд. Подавайте гарячим до картопляного пюре або рису!
- Кольорова капуста - 1 штука(1 коб)
- Зелений горошок - 200 грам
- Вершки - 600 грам
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Курячі грудки - 2 штуки
1. Курку ріжемо шматочками і обсмажити на рослинному (краще оливковій) маслі зі спеціями. Готову курку поки викладемо на тарілочку.
2. На тій же сковороді обсмажити капусту, поділену на суцвіття. Я дістаю член, вершки і горошок, зменшимо вогонь. Тушкуємо під кришкою, поки не закипить.
3. Окремо розводимо крохмаль в невеликій кількості води. Вливаємо суміш в соус, перемішаємо. Коли загусне, на маленькому вогні тримаємо, поки капуста не буде готова.
4. От і все! Блюдо готово!