Цвітна капуста по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Цвітна капуста по-китайськи - відмінний гарнір до риби, курці. Також кольорова капуста по-китайськи може бути цілком самостійною стравою. Відмінний смак, користь і вид капусти завжди прикрасять трапезу.
Цвітну капусту по-китайськи готуйте на сильному вогні, весь час помішуючи. Розігрійте сковороду і влийте масло, а потім один за одним додавайте капусту з часником, соуси і спеції. Для приготування капусти вам знадобиться кілька хвилин. Весь час пробуйте і дуже акуратно додайте спеції на свій смак. Цвітну капусту по-китайськи подавайте гарячою, посипавши зеленню. Успіхів і приємного апетиту!
- Цвітна капуста - 1 штука
- Олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Вапно - 1 штука
- Зелена цибуля - 3 штуки
- Соус гострий - 1 Ст. Ложка
Капусту розібрати на суцвіття.
Цибулю порізати.
Часник подрібнити.
Капусту обсмажити на маслі з часником кілька хвилин.
Коли капуста стане золотистою додати соус соєвий.
Вичавити сік лайма.
Додати цибулю, добре перемішати.
За півхвилини до готовності додайте гострий соус.
Смачного!