Тушкована капуста по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
В азіатській кухні є багато цікавих аналогів знайомих нам страв. З одним з них я як раз хочу вас познайомити. Покажу, як приготувати тушковану капусту по-китайськи. Чи готові спробувати? запам'ятовуйте!
Як і більшість страв азіатських, це досить гостре. Але ви завжди можете зменшити кількість чилі, зробивши капусту більш прийнятною за смаком. Всього 20 хвилин, недорогий і доступний набір інгредієнтів, смачний результат:) З покроковими рекомендаціями буде просто повторити рецепт навіть новачкові на кухні.
- Капуста - 1/3 штуки
- Морква - 1-2 штук
- Солодкий перець - 1-2 штук
- Перець чилі - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Соєвий соус і оцет - За смаком (по бажанню)
1. На сковороді розігрійте олію. Викладіть подрібнений часник і чилі. Обсмажте хвилинку, помішуючи.
2. Додайте нарізані овочі.
3. На максимальному вогні обсмажте 2-3 хвилини, помішуючи.
4. Посоліть і поперчіть за бажанням. Зменшіть вогонь.
5. Гасіть овочі до бажаної м'якості. У процесі можна додати для пікантності соєвий соус і оцет.
Подавати до столу тушковану капусту по-китайськи можна як гарячою, так і холодної.
Смачного!
Подавати до столу тушковану капусту по-китайськи можна як гарячою, так і холодної.
Смачного!