Рецепт Тушкована капуста по-китайськи фото

Тушкована капуста по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Капуста
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

В азіатській кухні є багато цікавих аналогів знайомих нам страв. З одним з них я як раз хочу вас познайомити. Покажу, як приготувати тушковану капусту по-китайськи. Чи готові спробувати? запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Як і більшість страв азіатських, це досить гостре. Але ви завжди можете зменшити кількість чилі, зробивши капусту більш прийнятною за смаком. Всього 20 хвилин, недорогий і доступний набір інгредієнтів, смачний результат:) З покроковими рекомендаціями буде просто повторити рецепт навіть новачкові на кухні.

  • Капуста - 1/3 штуки
  • Морква - 1-2 штук
  • Солодкий перець - 1-2 штук
  • Перець чилі - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Соєвий соус і оцет - За смаком (по бажанню)
тушкована капуста по-китайськи - фото крок 1
1. На сковороді розігрійте олію. Викладіть подрібнений часник і чилі. Обсмажте хвилинку, помішуючи.
тушкована капуста по-китайськи - фото крок 2
2. Додайте нарізані овочі.
тушкована капуста по-китайськи - фото крок 3
3. На максимальному вогні обсмажте 2-3 хвилини, помішуючи.
тушкована капуста по-китайськи - фото крок 4
4. Посоліть і поперчіть за бажанням. Зменшіть вогонь.
тушкована капуста по-китайськи - фото крок 5
5. Гасіть овочі до бажаної м'якості. У процесі можна додати для пікантності соєвий соус і оцет.
Подавати до столу тушковану капусту по-китайськи можна як гарячою, так і холодної.
Смачного!

Схожі рецепти