Цвітна капуста на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати кольорову капусту на сковороді в оригінальному пивному клярі. Виходить дуже апетитна рум'яна кірочка, але саме блюдо при цьому залишається низькокалорійним і корисним!
Така кольорова капуста на сковороді в домашніх умовах готується дуже просто і швидко. Крім того, блюдо добре тим, що його можна подавати і як гарнір до м'ясних страв, і як окрему страву. Словом, універсальне блюдо, всім рекомендую хоча б раз випробувати у себе на кухні цей ідеальний рецепт приготування цвітної капусти на сковороді!
- Кольорова капуста - 1 штука(1 великий качан)
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Масло рослинне - 1 За смаком (для смаження)
1. Зробимо кляр. Для цього збиваємо яйце з пивом і борошном до однорідного стану. Солимо, перчим, додамо приправи.
2. Капусту ділимо на суцвіття.
3. Відваримо в підсоленій воді 7 хвилин і відкинемо на друшляк.
4. Вмочуємо кожне суцвіття в клярі перед смаженням.
5. Розігріваємо олію на сковороді, і обсмажити капусту з усіх боків.
6. Готово! Приємного вам апетиту!