Цибулевий рулет
(покроковий рецепт з фото)
Коли язик йде про лук, то зазвичай від цього овоча багато чого не чекаєш в готуванні. Він, в основному, виступає в якості допоміжного інгредієнта і тільки додає присмак. Але ви подивіться на цей продукт зовсім з іншого боку, якщо прочитаєте мій рецепт.
Я розповім про те, як приготувати цибульний рулет з качкою. Таке гаряче блюдо здивує всіх ваших гостей. Воно гідно ресторанної подачі. В мультиварці процес приготування займе у вас зовсім небагато сил, все протушкувати швидко.
- Качка - 2 кілограма
- Борошно - 450 грам
- Вода - 210 грам
- Ріпчаста цибуля - 12 штук
- Яблуко - 3 штуки
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Качку помийте, обробити на порційні частини і обсмажте з обох боків до золотистого кольору в олії.
Дві цибулини почистіть і подрібніть. Додайте в чашу мультиварки.
Яблука помийте, наріжте четвертинками, видаливши насіння і серцевину. Додайте їх до м'яса. Поставте режим "гасіння" з 30 хвилин. Іноді заважайте.
Потім в чашу мультиварки влийте воду. Додати сіль, поперчіть. Поставте режим "гасіння" з 1 час.
Для тесту змішайте воду, яйце, пів чайної ложки солі і борошно. Розкачайте його в пласт. Цибуля чистий, наріжте півкільцями, приправте. Розкладіть його по тесту, додавши зелень за бажанням. Скрутіть в рулет і розділіть на рівні частини.
Як пройде режим гасіння, в чашу мультиварки укладіть рулетики. Готуйте їх протягом 10 хвилин. Потім подавайте. Смачного!