Рецепт Червоний імбир фото

Червоний імбир
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Імбир
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , Корисний обід
Гостре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Імбир - засіб якщо не чарівне, то дивно універсальне - це і прянощі, і медицина, і чудовий антисептик. Навіть його переклад з санскриту звучить саме так: універсальний.

Опис приготування:

Найбільша кількість корисних властивостей знаходиться в свіжому корені імбиру. Сухий імбир кілька втрачає свої якості, а ось маринований, на жаль, практично позбавлений вітамінів. Проте, він дуже популярний в кулінарії. Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати"Червоний імбир" !

  • Імбир (корінь) - 200-250 грам
  • Вода - 2 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Оцет столовий 9% - 1 Ст. Ложка
  • Буряк - 2-3 скибочок
червоний імбир - фото крок 1
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
червоний імбир - фото крок 2
2. Перш за все очистіть все корінці. В Азії це роблять звичайної ложкою, але якщо незручно, то можна і ножем.
червоний імбир - фото крок 3
3. Наріжте тоненькими пластинками - чим тонше платівка, тим смачніше потім буде закуска.
червоний імбир - фото крок 4
4. Vskipyatite 1 склянка води, додайте сіль і залийте підготовлений імбир. Через 5 хвилин воду злийте.
червоний імбир - фото крок 5
5. Закип'ятіть другий стакан води з 1 ст. Ложкою цукру. Залийте імбир і залиште в солодкій воді до повного охолодження. Додайте укус, кілька скибочок буряків для додання червонуватого кольору. Приберіть на добу в холодильник.
червоний імбир - фото крок 6
6. Через добу закуска має гарний колір і неймовірний смак. Зберігайте в холодильнику в маринаді.
червоний імбир - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти