Чебуреки з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Тільки уявіть собі чебурек з тонким хрустким тестом і з великою кількістю начинки. Навіть звучить смачно. Якщо так, то заходьте і будемо готувати!
Чебуреки виходять хрусткі, з великою кількістю начинки і зовсім не важкі для шлунку. Вода повинна бути приблизно 45 градусів, інакше яйце звариться. Для смаження чебуреків потрібно добре нагріти масло. Готовність можна перевірити простий сухий вермішеллю. Якщо її опустити в масло і на її поверхні починають утворюватися бульбашки, масло готове.
- Вода - 1 Склянка (гаряча)
- Горілка - 50 мілілітрів
- Масло рослинне - 400 мілілітрів(50 мл. - в тісто, 50 мл. - в начинку, 300 мл. - для обжарки)
- Борошно - 3 склянки
- Куряче яйце - 1 штука
- Капуста білокачанна - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Змішайте воду, сіль, яйце, горілку і масло.
Додайте борошно і замісіть тісто. Покладіть в поліетиленовий пакет і приберіть на 30 хвилин в холодильник.
Обсмажте на олії натерту моркву і порізану цибулю протягом 5 хвилин.
Додайте нарізану капусту, посоліть і тушкуйте під кришкою до готовності.
Скачайте тісто в джгут і розділіть на однакові шматочки.
Розкачайте кожен шматочок в тонкий корж.
Викладіть на одну сторону начинку.
Кліп і покласти пізно.
Обсмажте в гарячому маслі, з двох сторін по 5 хвилин, до готовності.
Готові чебуреки викладіть на паперовий рушник, щоб видалити надлишки жиру.
Смачного!