Чебуреки з капустою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Тільки уявіть собі чебурек з тонким хрустким тестом і з великою кількістю начинки. Навіть звучить смачно. Якщо так, то заходьте і будемо готувати!
Чебуреки виходять хрусткі, з великою кількістю начинки і зовсім не важкі для шлунку. Вода повинна бути приблизно 45 градусів, інакше яйце звариться. Для смаження чебуреків потрібно добре нагріти масло. Готовність можна перевірити простий сухий вермішеллю. Якщо її опустити в масло і на її поверхні починають утворюватися бульбашки, масло готове.
- Вода - 1 Склянка (гаряча)
 - Горілка - 50 мілілітрів
 - Масло рослинне - 400 мілілітрів(50 мл. - в тісто, 50 мл. - в начинку, 300 мл. - для обжарки)
 - Борошно - 3 склянки
 - Куряче яйце - 1 штука
 - Капуста білокачанна - 500 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Сіль - За смаком
 - Чорний перець - За смаком
 

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Змішайте воду, сіль, яйце, горілку і масло.

Додайте борошно і замісіть тісто. Покладіть в поліетиленовий пакет і приберіть на 30 хвилин в холодильник.

Обсмажте на олії натерту моркву і порізану цибулю протягом 5 хвилин.

Додайте нарізану капусту, посоліть і тушкуйте під кришкою до готовності.

Скачайте тісто в джгут і розділіть на однакові шматочки.

Розкачайте кожен шматочок в тонкий корж.

Викладіть на одну сторону начинку.

Кліп і покласти пізно.

Обсмажте в гарячому маслі, з двох сторін по 5 хвилин, до готовності.

Готові чебуреки викладіть на паперовий рушник, щоб видалити надлишки жиру.

Смачного!