Рецепт Чебуреки як в чебуречній фото

Чебуреки як в чебуречній
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Рецептів приготування чебуреків дуже багато, але чим відрізняються від інших чебуреки з чебуречній? Тут думки розходяться, але більшість вважають, що саме в чебуречній вони з бульбашками.

Опис приготування:

Çebureki - страва, яке по праву заслужило визнання жителів кавказького регіону. Також воно вважається монгольським, тюркським, кримським, грецьким. Проте, кулінарна історія так і не відповіла, де вперше почали готувати чебуреки. Але єдиний принцип так і залишився. Прісне тісто, м'ясо і цибулю. Здавалося б, це звичайні пиріжки. Але ці пиріжки НЕ випікають, а смажать у великій кількості киплячої олії. М'ясо для начинки використовують будь-який. І в тандемі з великою кількістю цибулі, ми отримуємо гаряче, ароматне, добре поджарістая з усіх боків, соковите блюдо. Більшість вважає, що чебуреки з бульбашками виходить тільки в тому випадку, якщо ви додали в тісто горілку. Я пробувала тісто з горілкою і без неї і особливої ​​різниці не помітила. На мій погляд, головне тут тоненько розкачати тісто і все вийде.

  • Борошно - 350-400 грам
  • Вода - 0, 75 склянки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки(0, 5 ç.l. В тісто, 1 ç.l. В начинку)
  • Соняшникова олія - 200 мілілітрів(2-3 ст.Л. Додати в тісто)
  • Свинини - 400 грам (м'якоть)
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Петрушка - 1 пучок
  • Перець чорний мелений - За смаком
чебуреки як в чебуречній - фото крок 1
Приготуйте інгредієнти для чебуреків.
чебуреки як в чебуречній - фото крок 2
У миску просійте борошно. Вона збагатиться киснем і позбудеться від зайвих домішок.
чебуреки як в чебуречній - фото крок 3
Додайте сіль і гарячу воду.
чебуреки як в чебуречній - фото крок 4
Додайте рафіновану соняшникову олію.
чебуреки як в чебуречній - фото крок 5
Замісити досить круте, але еластичне тісто. Накрийте його рушником і дайте відпочити 15-20 хвилин.
чебуреки як в чебуречній - фото крок 6
Поки тісто відпочиває приготуйте начинку. Свинину і петрушку помийте, цибулю очистіть і також помийте. Пропустіть через м'ясорубку.
чебуреки як в чебуречній - фото крок 7
Ретельно перемішайте м'ясо, цибуля і петрушку. Посоліть і поперчіть за смаком. Влийте 100 мл. Кип'яченої, холодної води і знову добре перемішайте.
чебуреки як в чебуречній - фото крок 8
Коли тісто відпочине, відріжте від нього шматок і розкачайте в тонкий пласт. Це тісто добре тим, що не вимагає додатково підсипати борошно під час роботи з ним. Виріжте невеликою тарілкою круг.
чебуреки як в чебуречній - фото крок 9
На одну половину кола викладіть м'ясну начинку.
чебуреки як в чебуречній - фото крок 10
Накрийте м'ясо другою половиною кола і заліпити краї чебурека. Для міцності пройдіться по краю виделкою.
чебуреки як в чебуречній - фото крок 11
У посуд з товстим дном налийте олію і розігрійте його. Викладіть чебуреки і обсмажте з обох боків до золотистого кольору.
чебуреки як в чебуречній - фото крок 12
Готові чебуреки викладіть на тарілку.
чебуреки як в чебуречній - фото крок 13
Чебуреки як в чебуречній можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти