Рецепт Ча ен фото

Ча ен
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Молочні продукти, Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Напої, Чай

Ча йен - традиційний тайський напій, в перекладі означає "холодний чай" . Цей солодкий ароматний напій чудово втаязикє спрагу в спеку. Подивіться, як приготувати Ча йен, це просто і швидко!

Цей чудовий напій готують із спеціального тайського чаю, який складається з суміші нарізаних листя чорного чаю з ароматом анісу, кориці, ванілі і інших солодких спецій. Ця суміш продається на азіатських ринках в упаковках по 450 грамів з написом на етикетці «Тайський чай». У Таїланді його подають холодним і дуже солодким, з додаванням розкішного хмари концентрованого молока на кубиках льоду. Тайці люблять пити такий чай дуже солодким. Але ви можете зменшити кількість сиропу на свій смак.

  • Чай тайський - 3/4 склянки
  • Вода - 4 склянки
  • Молоко концентроване - 1 Склянка
  • Сироп цукровий - 1, 5 склянки
ча ен - фото крок 1
У каструлі середнього розміру доведіть воду до сильного кипіння. Коли вода закипить, додайте чай і зніміть каструлю з вогню.
ча ен - фото крок 2
Процідіть чай через сито. Додайте сироп, перемішайте, щоб він розчинився. Остудіть до кімнатної температури.
ча ен - фото крок 3
Для подачі в кожен келих покладіть кубики льоду, з 3/4 налийте охолоджений чай.
ча ен - фото крок 4
Зверху додайте в кожну склянку 3-4 ст. L. Концентрованого молока. Подавайте, коли молоко стече по льоду і змішається з чаєм.

Схожі рецепти