Бутерброди з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви візьмете для цих бутербродів молодий кабачок, у вас вийде ситна з приємним смаком закуска. Гості вмить з'їдять їх і попросять добавки.
Приготуйте легкі бутерброди з кабачком (або гарбузом). Просто, смачно і вишукано. Такі гарячі бутерброди відмінно підійдуть для дачного сезону.
1. Кабачок наріжте смужками, збризніть маслом і посипте перцем і сіллю.
2. Обсмажте на решітці, грилі або на сковороді протягом 6-8 хвилин.
3. Шматочки батона або хліба також злегка обсмажте - можна на плиті, можна в духовці. Досить по хвилинці з кожного боку.
4. Готовий хліб потріть часничком.
5. На кожен шматочок хліба викладіть по смужці сиру брі, покладіть на гриль, щоб сир став м'яким.
6. На сир викладіть смужки кабачка, гуртки помідора і зелень. Це цілком можуть биьт пагони соняшнику - смачно і корисно.
7. Подавайте бутерброди! приємного!
- Кабачок - 2 штуки
- Батон бутербродний - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Часник, головка - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Брі сир - 150 грам
- Зелень - - За смаком
1. Кабачок наріжте смужками, збризніть маслом і посипте перцем і сіллю.
2. Обсмажте на решітці, грилі або на сковороді протягом 6-8 хвилин.
3. Шматочки батона або хліба також злегка обсмажте - можна на плиті, можна в духовці. Досить по хвилинці з кожного боку.
4. Готовий хліб потріть часничком.
5. На кожен шматочок хліба викладіть по смужці сиру брі, покладіть на гриль, щоб сир став м'яким.
6. На сир викладіть смужки кабачка, гуртки помідора і зелень. Це цілком можуть биьт пагони соняшнику - смачно і корисно.
7. Подавайте бутерброди! приємного!