Бутерброди на шпажках
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Шукаєте цікавий рецепт подачі звичних бутербродів? Розповім вам про те, як приготувати бутерброди на шпажках. Це дуже простий вегетаріанський рецепт для всіх бажаючих спробувати щось нове.
Опис приготування:
Такі бутерброди зробити дуже просто. Це один з варіантів приготування, можна використовувати м'ясні складові: ковбасу, шинку, смажене, варене або запечене м'ясо. Зробіть бутерброди на свято, в якості закуски на природу або для перекусу на роботі. Подавайте їх через кілька годин після приготування.
- Хліб - 6 скибочок
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Білокачанна капуста - 150 грам
- Болгарський перець - 0, 5 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 0, 5 штуки
- Помідори - 1 штука
- Салатні листя - 8 штук
- Картопля - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Очистіть картопля і вимийте його, потім наріжте товстими кружечками і відваріть до готовності (не переварите), потім акуратно дістаньте з води.
2. Наріжте хліб скибочками і обсмажте на сковороді до утворення хрусткої скоринки.
3. Поверніть сковороду на вогонь і викладіть в неї відварну картоплю, обсмажте кожен шматочок з двох сторін.
4. Очистіть і подрібніть часник, додайте його в сковороду і обсмажуйте одну хвилину.
5. Заздалегідь вимийте і очистіть овочі. Наріжте тонкою соломкою капусту, морква і перець, цибуля, потім викладіть їх в сковороду до часнику.
6. Посоліть і поперчіть все, перемішайте і обсмажте до готовності.
7. Кожен скибочку хліба змастіть майонезом, вимийте салат і наріжте кружальцями томати.
8. Викладіть на один скибочку хліба салатний лист, потім викладіть кружечки помідора, картопля.
9. На другий скибочку хліба викладете салатні листя, а на них - обсмажені в сковороді овочі.
10. Збирайте бутерброд: поверх скибочки хліба з томатами укладіть скибочку хліба з обсмаженими овочами.
11. Накрийте бутерброд залишилися скибочкою хліба (стороною з майонезом вниз). Акуратно притисніть і розріжте бутерброд по діагоналі на 2 частини.
12. У кожну скибочку вставте шпажку, щоб бутерброд не розвалився.