Бутерброд
(покроковий рецепт з фото)
Класичний бургер - це відмінне блюдо для перекусу або навіть повноцінного обіду. Його зручно взяти з собою на природу і легко зробити. Але для початку пропоную вам хороший рецепт, описаний нижче.
Взагалі-то можна вибрати широку палітру інгредієнтів і пробувати їх поєднувати, шукати свій улюблений смак. Я ж пропоную найпростішу варіацію з багатьох. Запишіть собі, як приготувати бургер. До складу увійшов помідор, солоний огірок, салат і простий соус. Все просто, але дуже смачно!
- Булочка для бургера - 1 штука
- Фарш яловичий - 50 грам
- Майонез - 1 Чайна ложка
- Листя латуку - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки (слайси)
- Огірок солоний, слайс - 4 штуки
- Ріпчаста цибуля, колечка - 4-6 штук
- Кетчуп - 1 Чайна ложка
- Сир американський, слайс - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Булочку розрізати вздовж і обсмажте на сухій сковороді.
У фарш додайте сіль і перець. Добре перемішайте, а потім сформуйте з нього круглу котлетку.
Обсмажте котлетку в олії з обох боків до готовності.
Зберіть бургер: рогалик, огірки, кетчуп, котлета, цибуля, помідор, сир, latuk, майонез і верхня булочка. Смачного!