Рецепт Бурятські мантії фото

Бурятські мантії
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Овочі , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Кухня народів півночі багата на кулінарні шедеври! В основному це страви з м'яса, які дають необхідне тепло і силу в складних погодних умовах. Пропоную рецепт, як приготувати бурятские манти.

Опис приготування:

Нижче я представила покрокову рецепт про те, як приготувати бурятские манти. Ця страва має й іншу назву - "пози" . Вони виходять дуже соковитими і ситними. Готувати ми їх будемо на сучасний лад - в пароварці. Думаю, що чоловікам цей рецепт дуже припаде до смаку. І вони знову і знову будуть у вас просити добавки!

  • Фарш - 1 кілограм (свинина і яловичина)
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Паприка - За смаком
  • Базилік - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Вода - 2 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 3 склянки
  • Зелена цибуля - 0, 5 пучка
бурятські мантії - фото крок 1
Наріжте цибулю дрібними кубиками, а часник і зелену цибулю подрібніть якнайкраще. Змішайте їх з фаршем. Додайте сіль, базилік і перець. Влийте склянку води, перемішайте.
бурятські мантії - фото крок 2
Тепер приготуйте тісто. Стакан води замішайте з борошном і яйцем. Можна робити це міксером, а можна і ложкою. Потім залиште тісто під рушником на 40 хвилин.
бурятські мантії - фото крок 3
Як тільки тісто набрякло, розгортаємо його в млинець. Вирізаємо гуртки діаметром не менше 8 см.
бурятські мантії - фото крок 4
Кожен гурток намагайтеся розкачати так, щоб в середині товщина була більше, ніж по краях. Викладайте м'ясну начинку в центр, пришийте краї.
бурятські мантії - фото крок 5
Готуйте манти в пароварці 30 хвилин. За бажанням їх можна подати зі сметаною і крапелькою соєвого соусу.

Схожі рецепти