Бурятські позі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
У вас в родині великі любителі пельменів? Без мантів не уявляєте свого життя? пропонуємо спробувати, як приготувати бурятські пози. Блюдо обов'язково сподобається, рецепт отримає високу оцінку.
Опис приготування:
Для того щоб приготувати бурятські пози, досить запастися великою кількістю зеленої цибулі. Всі інші інгредієнти підготуйте як для пельменів з яловичиною. Нове блюдо з обов'язково здивує вас смаковими якостями і оригінальністю виготовлення, а гострий соус і салат зі свіжих помідорів підкреслять унікальність. Продукт наповнить ароматом весь будинок. Члени сім'ї будуть в вашу честь співати хвалебні дифірамби.
- Вода - 200 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Яйця курячі - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Фарш із яловичини - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Перець червоний мелений - 0, 25 чайних ложки
- Свинячий фарш - 250 грам
1. Візьміть борошно, яйце і сіль за смаком і замісіть на воді не дуже круте тісто. Складіть в пакет і залиште відпочивати.
2. Очистіть, подрібніть цибулю і додайте у фарш. Наріжте дрібно зелену цибулю і покладіть туди ж.
3. Ретельно вимісити, посоліть і поперчіть за смаком і, якщо потрібно, додайте води для того, щоб фарш був соковитим.
4. Тісто розділіть на ковбаски і наріжте їх впоперек. Присипте трохи борошном і розкачайте кружечки середньої товщини.
5. Викладіть на кожен з них порцію приготованого м'яса. Защепіте по колу зі складками і залиште дірочку в центрі.
6. Візьміть грати, змастіть маслом і покладіть на неї пози, готуйте на пару протягом півгодини. Бурятські пози готові. Переважно подавайте з салатом зі свіжих томатів і соусом чилі. Смачного.