Бурятські позі
(покроковий рецепт з фото)
У вас в родині великі любителі пельменів? Без мантів не уявляєте свого життя? пропонуємо спробувати, як приготувати бурятські пози. Блюдо обов'язково сподобається, рецепт отримає високу оцінку.
Для того щоб приготувати бурятські пози, досить запастися великою кількістю зеленої цибулі. Всі інші інгредієнти підготуйте як для пельменів з яловичиною. Нове блюдо з обов'язково здивує вас смаковими якостями і оригінальністю виготовлення, а гострий соус і салат зі свіжих помідорів підкреслять унікальність. Продукт наповнить ароматом весь будинок. Члени сім'ї будуть в вашу честь співати хвалебні дифірамби.
- Вода - 200 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Яйця курячі - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Фарш із яловичини - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Перець червоний мелений - 0, 25 чайних ложки
- Свинячий фарш - 250 грам
1. Візьміть борошно, яйце і сіль за смаком і замісіть на воді не дуже круте тісто. Складіть в пакет і залиште відпочивати.
2. Очистіть, подрібніть цибулю і додайте у фарш. Наріжте дрібно зелену цибулю і покладіть туди ж.
3. Ретельно вимісити, посоліть і поперчіть за смаком і, якщо потрібно, додайте води для того, щоб фарш був соковитим.
4. Тісто розділіть на ковбаски і наріжте їх впоперек. Присипте трохи борошном і розкачайте кружечки середньої товщини.
5. Викладіть на кожен з них порцію приготованого м'яса. Защепіте по колу зі складками і залиште дірочку в центрі.
6. Візьміть грати, змастіть маслом і покладіть на неї пози, готуйте на пару протягом півгодини. Бурятські пози готові. Переважно подавайте з салатом зі свіжих томатів і соусом чилі. Смачного.