Рецепт Тест на мантії фото

Тест на мантії
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 1
Час приготування: 35 хв.

Хочу поділитися з вами дуже швидким і простим варіантом, як приготувати тісто на манти. З ним дійсно легко працювати, так що навіть новачок на кухні без праці впорається з процесом.

Опис приготування:

Не знаю, чи багато існує різних варіантів, як зробити тісто на манти в домашніх умовах, чого не скажеш про начинку. Щоб ваші манти завжди виходили ідеальними, добре ліпилися і не деформувалися в процесі варіння, візьміть на замітку цей рецепт.

  • Борошно - 3 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
тест на мантії - фото крок 1
1. Щоб замісити тісто на манти в домашніх умовах борошно з сіллю просійте в глибоку миску або просто на робочу поверхню. Зробіть в центрі поглиблення і вбийте туди яйця.
тест на мантії - фото крок 2
2. Почніть акуратно вмішувати яйце в борошно, а тільки після потихеньку підливайте холодну воду.
тест на мантії - фото крок 3
3. Вимішуйте ретельно руками, поки воно не стане досить м'яким і податливим. Залиште тісто хвилин на 10-15, щоб воно «відпочило»
тест на мантії - фото крок 4
4. Після розділіть на кілька частин, щоб зручно було розгортати. Ось і весь секрет, як приготувати тісто на манти.
тест на мантії - фото крок 5
5. А далі наріжте розкатаний пласт на невеликі квадрати і викладіть начинку.
тест на мантії - фото крок 6
6. Акуратно защипите краю тесту.
тест на мантії - фото крок 7
7. І готуйте хвилин 20-30 на пару. Смачного!

Схожі рецепти