Тест на мантії
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами дуже швидким і простим варіантом, як приготувати тісто на манти. З ним дійсно легко працювати, так що навіть новачок на кухні без праці впорається з процесом.
Не знаю, чи багато існує різних варіантів, як зробити тісто на манти в домашніх умовах, чого не скажеш про начинку. Щоб ваші манти завжди виходили ідеальними, добре ліпилися і не деформувалися в процесі варіння, візьміть на замітку цей рецепт.
- Борошно - 3 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Вода - 0, 5 склянки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
1. Щоб замісити тісто на манти в домашніх умовах борошно з сіллю просійте в глибоку миску або просто на робочу поверхню. Зробіть в центрі поглиблення і вбийте туди яйця.
2. Почніть акуратно вмішувати яйце в борошно, а тільки після потихеньку підливайте холодну воду.
3. Вимішуйте ретельно руками, поки воно не стане досить м'яким і податливим. Залиште тісто хвилин на 10-15, щоб воно «відпочило»
4. Після розділіть на кілька частин, щоб зручно було розгортати. Ось і весь секрет, як приготувати тісто на манти.
5. А далі наріжте розкатаний пласт на невеликі квадрати і викладіть начинку.
6. Акуратно защипите краю тесту.
7. І готуйте хвилин 20-30 на пару. Смачного!